- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- СМЕНЕТЕ СИ НИКОВЕТЕ - СПЕШНО!
И аз вече съм с нов nik name.Tenks Alex![]()
Ти беше Люси,нали ?Първоначално написано от Lysit0
![]()
Точно такаПървоначално написано от Lucho
![]()
имам _ черта ... ще ми го смените ли![]()
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
Трябва да им кажеш,какъв точно искаш да ти е ника.Първоначално написано от cherry_lady
![]()
Моля никът ми да бъде сменен на RatFink
пиши на алекс или на мачока лично![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Не пак нова версия, тамън си отдъхнах, че ще си стоим с тази след отвратите от предния път, обаче НЕ... За какво са ви тия промени![]()
За да бъде по-як форума...Първоначално написано от Mirelchetoo14
![]()
хах..аз никви промяни и нищо "по-яко"не виждам във форума освен това че ни разбутаха никовете....което не е от наи-яките неща...Първоначално написано от Lucho
Cruel Intentions
За малки и големи букви нищо не се написа...Така,че нищо няма да си сменям аз.Изцяло си ми е на ангийски.
Моя ник в регулация ли е?
Mirelchetoo14 opravi si podpisa, mnogo e golqm.. mahni ili kartinkata, ili citata. A ina4e 'novata versiq' 6te e na site-a + mnogo novi extri, vuv foruma nqma da go usetite 4ak tolkova )
аз вече и на двама ви пратихПървоначално написано от alex
![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Искам да попитам само горе долу до колко време се сменят никовете![]()
Ааам правилно ли разбрах, че не може нито интервали нито кирилица? Защо да му се не знае не може да са на кирилица???
.. а аз мислех,че форума е български...Първоначално написано от Зелената фея на отбора
Алекс,няма лошо това с никовете,обаче защо предупреждавате само един месец по-рано ?Според мен трябваше още началото на Октомври да се пусне тази тема,защото много малко хора ще я видят...що не я размножат модераторите и в другите раздели ? Има хора които невлизат толкоз често тука,и накрая какво ? Решават да влязат на първи декември и какво става ? Несъществуващ ник нейм...незнам,може и да е за добро,ама бая потребители ще се изгубят така...
![]()
аз пък писах още снощи и не ми го сменят![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Моя ник има ли право да бъде сменен ?![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”