- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- СМЕНЕТЕ СИ НИКОВЕТЕ - СПЕШНО!
Очаквам в най-скоро време да съм :
BigBrother![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Много ще съм ти благодарен, ако ми смениш ника на Nefarian, че ме е яд откакто се регнахако не здраве да е. Предварително благодаря
Здравейте,
понеже се оказахте прекалено активни аз и мачаока няма как да смогнем с преименуването на ВСИЧКИ потребители със забранени символи в никовете. За това в момента пишем едно малко скриптче което ще позволи ВИЕ САМИ да промените никовете си.
Моля за малко търпение...
п.с.мерси за бързата реакция и разбирането на всички!
Вече можете да смените потребителското си име сами от тук:
http://www.teenproblem.net/username/
(важи само за потребители с невалидни имена)
e smenih si go nai posle![]()
Е то хубаво, ама при мен ситуацията няма да се получи xD
Видяло се е, че и аз ще трябва да си сменям ника. Но имам малък "проблем". Тъй като новия ник който искам да използвам вече е зает, а акаунта всъщност е мой, а аз дори не го използвам... ще Ви помоля да изтриете акаунт: ResidentEvil
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1040577
Както казах акаунта е мой, не го ползвам изобщо и не ми трябва. Просто искам ника на сегашния ми акаунт (Ловеч) да е ResidentEvil, а ще е малко трудно при положение, че вече съществува такъв. Ако искате проверете IP-тата за да видите, че е мой и не лъжа.
Благодаря!
Всичко свързано с компютри!
леле колко смешно ми изглежда сега![]()
"Добрите хора имат ключ към душите на хората."
бившата ^KonI^
да да да не е честно,то нищо не ставаше изнервих се и ударих клавиатурата и ми се запази тоя ник не е якоооооооооо![]()
а ако след като го сменим и се сетим за друго к'во става...![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
каквото-таковаПървоначално написано от TheMaggie
![]()
Не разбрах как долна черта пречи на занятията, но както и да е.
Бих се прекръстила пак, така де, откръстила:Д
Направи ми впечатление, че на цитатите си стоят старите имена:), това е сУадко.))
Ако е до 20-ти Ноември ми пиши, за да ти кажа как да си сложиш друготоПървоначално написано от TheMaggie
![]()
О сменени са с добра цел =) Нямам търпение да видя как ще изглежда новата версия =)
Добре ника ми не съдържа забранени символи,но не желая да съм повече с него и има ли някакъв проблем да ми го смените на Broken?
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Не че бързам или Ви давам зор, но може ли да направите нещо по моята молба, за да не изпусна крайния срок. Мисля, че е не е трудно да се изтрие един акаунт с 48 мнения, всичките от които в Кофата, напълно ненужни... нищо не се губи от него. Благодаря предварително.Първоначално написано от Ловеч
Ха на мен ми изписва,че няма потребител с такова име както и да е...
Смених си ника и очаквам новата версия.Успех!![]()
аз вече 3ти ден си чакам активационен код на стария ми ми профил който вече е ''INDEPENDENT'' и все още НЯМА![]()
![]()
white sensation![]()
Все пак някой ще ми изпълни ли молбата? От 12 дена съм помолил за това. Много моля, не искам да изпусна крайния срок.Първоначално написано от Ловеч
1 во . (точката) брои ли се за знак който трябва да се смени >
2 ро пратиха ми на мейла да си смена ника и за тва питам по горе ...
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
моя трябва да го сменя нали?![]()