- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- СМЕНЕТЕ СИ НИКОВЕТЕ - СПЕШНО!
Много съм изненадан от Вашето безразличие. Работа за 1 минута... а се проточва с дни. Поне ми кажете дали има някакъв проблем? Толкова ли е трудно да се изтрие един акаунт? Ако не искате, просто го кажете, ще го разбера. 100% съм сигурен, че сте видяли молбата ми много пъти, защо просто не ми отговорите? И в крайна сметка ще го изтриете ли акаунта, или не? За да мога спокойно да си сменя ника на този...Първоначално написано от Ловеч
Всичко свързано с компютри!
Интересна идея...Поне си смених ника, въпреки грешката в него![]()
И аз го смених![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
хмм аз искам да попитам не става нещо да си го сменя ...пиша си паролата пиша си новия ник и кво? трябва нещо да чакам или?![]()
Благодаря много, на machoka също!Първоначално написано от RiseGirl
![]()
Всичко свързано с компютри!
ох мойто много дълго стана и ся не ми дава да го променакакво да правя...
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
SuperBadSuperFresh
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Как искаш да ти е новото име?Първоначално написано от nia_711
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Сменете и мойто?![]()
![]()
Робинята на Quench
още не съм го измислилаПървоначално написано от Seducti0n
исках да Jeny обаче machoka каза ,че е заето
като го измисля ще пиша
![]()
Само информативно да попитам..Като я приветстваме новата версия, ще може ли да си върна стария ник?![]()
НЕ !Първоначално написано от ImmortalForever
![]()
Мм на мен що не ми се е сменил още ника![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
^пхах, добро!)))
По темата - искам си стария ник, този ме прави агресивна.![]()
Абе ще се сменят никовете с новата версия...поне така предполагам...Първоначално написано от BallFace
![]()
Нали знаеш екипа на форума колко е организиран.... датата е определенна за 20 ноември...значи чакай изтритите акаунти к1м 20 декември..Първоначално написано от BallFace
![]()
и на мен не ми се получава пиша си новия ник ама не става ... така де изчаках в последния момент ама никак не ми се ще да си правя нова регистрация![]()
ъъъ,аз малко позакъснях и са нема връзка с базата данни линка,та кво ши прайм![]()
Аз съм Snoop Doggy Dogg ...
Е,и на мен ми се искаше да си сменя ника макар,че моя не садържа забранени символи,но все пак исках да го сменя.
Ако някой от модераторите види това и има някаква възможност да го сменя сега,искренно се надявам да ме уведомите![]()
Като типична българка изпуснах срока![]()
e добре аз искам да си сменя ника на sun.flower или iPod , но още не са ми го сменилиПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
iPod този ник вече е регистриран...виждал съм го![]()