- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- СМЕНЕТЕ СИ НИКОВЕТЕ - СПЕШНО!
eee как значи това трябва да съм аз ама не съм... нееееееееееееПървоначално написано от Lucho
де*а кой ми е взел ника
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
e Добре като има вече iPod сме ми смените ли името на sun.flower, защото от кога чакам да ми го сменят на iPod ,a още не са ии неискам да ми изтрият профила![]()
Точката също е забранена. Сигнализирала съм администрацията за вашите запитвания, така че чакаме отговор. Пиша, за да знаете, че е обърнато внимание.
емм тогава , ще ми е Ecstasyдруго не се сещам
Отговорът е, че за момента няма да е нужно задължителното сменяне на имената, затова сваляме темата от ВАЖНИ.
аз също искам да си сменя ника понеже осъзнах че има вероятност един мой неприятел да разбере че това съм аз а иначе... е валиден... ии ако някой случайно знае как бих могла да си го сменя понеже на редактиране на профила не става... бихте ли ми казали? благодаря : )
Ами няма какво да чакаш,ако евентуално някой от екипа ти отговори,отговора ще е следният:Първоначално написано от vexlen
Регистрирай се наново,и просто не пиши с този ник..![]()
Все пак,това ти е първото мнение,няма да загубиш нищо![]()
да наистинане е лоша идеята
благодаря все пак
Аз също не искам ника ми да е изтрит и желая да си го сменя на FieryDarkness обаче сайта http://www.teenproblem.net/username/ за смяна на ника не ми се отваря!?!
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Свърши се смянатаПървоначално написано от fire_cat
![]()
ъх... гадно![]()
Сърдита съм, че ме накараха да си сменя ника, пък!:Д
И аз исках да си сменя моя ник ама уви...нямало е нередни символи в него..