- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ в Този ПодФорум
много сте смешни![]()
Bring it on baby.. I taste good!
на профила ми има линк няма нужда да слагам снимки![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
majoretkata...skype-sladkata164
пак помислиПървоначално написано от Mishie_92
и такова, постърчето след мен и мишка 92.. ходете се преглейте, деца.![]()
само като ти гледам подписа и аватара :X ми става ясно какъв тип маже/момчета харесваш :Х не ми даваи наклон на к*ра щото не сам те питал да ли ти харесват снимките или поне аз непомня аи кат си толко отворен/отворена ( не ти знам пола ) качи твои снимки ... внимаваи монитора ми е старичак дали ще остане здрав !? хуахуа аиде СОС ЗДРАВЕПървоначално написано от jghgh
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Тука ми се струва, че завиждат някойПървоначално написано от neocide
![]()
Момичето е перф.
Сорка, ама от тоя ник нема да пускам мой снимки...
ам аз съм поствала има ме и на аватара ама айде
http://www.impulse.bg/user/kriska__
и наистина защо и тези които не са практикували да не пишат???
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
мда, за някво "лице" осветено от слънцето и 23234 ефекта от фотошоп и с очила като на оксиженист - завиждам. е мерси :///, ахахахПървоначално написано от 6ibanqka
Аз не разбирам кво значение има кой е девствен и кой не... Кво като са девствени? Да им се забрани достъпа до раздел "Секс" ли?
Ето ви и снимки, да не става спам, въпреки че не схващам смисъла на тая тема...
http://i37.photobucket.com/albums/e58/tekktribe/013.jpg
http://i37.photobucket.com/albums/e58/tekktribe/037.jpg
Go anywhere, ride anything.
Mishie_92, изказах предположение. На мен ми изглеждат подплънки, освен това аз съм виждала подплънки пришити в бански, има доста такива модели...
Не завиждам в никакъв случай на момичето, просто ми направи впечатлението че на тънкото й телце тези цици изглеждат несъразмерни.
6ibanqka, айде без нелепи съчинения. Защо всички решавате че една забележка или просто критика е равно на завиждане? Open your mind, open your eyes. В детската градина считахме всяко неодорбение за завист. Не мисли толкова ограничено, деба. Просто ми се струват подплънки тия цици. Кво да направя. Не съм злобна, нито гадна. Просто съм пробвала такъв модел бански и циците изглеждат точно така. Сега щом казва че не са, окейче, няма да спорим, тя си знае най-добре... на мен обаче ми изглеждат подплънки и тва е.
Единствения, с който се заяждах беше go71n, но абсурдната му тема ме провокира. Повече от безсмислена е.
Скъпичък, момиче съм. Не ти давам "наклон на кура", къде го видя наклона?
Просто си пуснал някаква тъпа темичка колкото да си покажеш смешните снимки. (за мен си смешен)
И ако не прочете хубаво в поста ми, аз снимки няма да поствам, защото държа на анонимността ми. Ако не бях анонимна нямаше да разкривам лични неща в постовете ми, нямаше дори да пиша в раздел СЕКС. Разбираш ли че не опира въпроса до това дали съм хубава или не за това дали ще си сложа или няма да си сложа снимки?Надявам се че ме разбра. Ако много имаш мерак - на ЛС ще ти пратя снимка.
И както казах (четеш ли добре?) темата ти няма да докаже достоверността на това което се пише в темите. Всеки може да сложи снимка, но това не гарантира че прави секс и че пише истини във форума
Сори, но на мен ми стана смешна темата ти, както и ти самия. Отворен ли си като си сложи снимки?Много ли се доказа? Съжалявам, че си мисля така, но аз си мисля че пусна темата просто за да си сложиш някъде снимките...
Споко, вярваме ти че правиш секс! Повярвайте ми и на мене, въпреки че нямам намерение да си развявам физиономията в интернет, където влизат толкова много хора.
И в един истински спор би трябвало да можеш да спориш ПО ТЕМАТА, а не да вмъкваш някви излишни неща. И аз мога да се смея на тоалетното казанче, висящо на врата ти, но не съм го споменала. Така че запаси си коментарите какви мъже харесвам, то не е твой проблем и без това.
Айде и на тебе със здраве, ако ще отговаряш несмислено и некултурно с някоя колоритна бг псувня, по-добре не натискай quote, защото е жалко.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
попринцип ще ти отговоря ...
1во така нареченото "тоалетно казанче" ми е любимо защо няма да изпадам ф подробности
2ро НЕ съм напраил темата зада си постна снимките ... просто щяха да кажат веднага е ти искаш снимки а не си си сложил ...
3то постнах темата с цел да докажа, че съвети от типа на как да праиш свирка как да отвориш някое момиче или т.п 50% от тях са дадени от хора които не са го направили просто зад машината стават ебачи, ебачки и сички такива ... оценявам това, че има хора които искат да останат анонимни и сега осазнавам, че може би не постването на снимки е най-подходящо, но целях да докажа, че половината са малки и дефсвени които според мен немогат да дадът съвет по даден проблем относно СЕКС и тези неща с гледане по тв-то ( компа ) не се превръщат в разбирачи ... а другата половина са хора които не са малки но си изграждат образ на такива каквито искат да са, а не каквито са и са красавици , путки маини алабала а сащност са ВЪЛЦИ затова исках да видя лицата на някои " полови атлетки " които са най-харесваните най-желаните и т.н
ТОЧКА
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Ми ок, не каза нищо ново. О.О
Сега ли разбра че по форумите се лъже яко?
Както онзи беше писал тема, половината тука гълтат и правят свирки, ама друг път.
Запетайка ^^
пп. Освен това сдуханите, които лъжат дори и да са ти видяли темата, са я подминали.. те няма да спрат да се правят на полови атлетки, но няма и да се покажат, така че.. какво да си говорим, изгубена каузичка е, но снимките не доказват нищо по принцип. hottie беше казала в една друга тема, личи си кой лъже и кой не!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не искам да се заяждам или нещо такова, ама мислиш доста повърхностно. Съдиш хората по тва как изглеждат и не си прав. И няма от къде да знаеш кой наистина е правил секс и кой - не. Честно казано с тая тема нищо няма да промениш. Общо взето няма значение кой как изглежда и на колко е, ами дали дава компетентни мнения... Тва, че половината се правят на интересни и само спамят, без дори да пишат по темата, е друг въпрос.Първоначално написано от go71n
Go anywhere, ride anything.
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Първоначално написано от go71n
Селянин. Плюс това изказвам мнение че акъла ти е като на скумрия.
Но щом толкова искаш снимки - заповядай (на 16 съм)
![]()
Skype - detekt0441
[quote="detekt"]Първоначално написано от go71n
Селянин. Плюс това изказвам мнение че акъла ти е като на скумрия.
ох на бате гражданчето ... и по кое точно реши,че съм селянин ?! хахах в случея ти си с акъла на скумрия и си от СЕЛО ...
women are people too
sometimes
eto menqma avatar obache oshte e v odobrenie razgledaite drugite pics :} http://www.impulse.bg/user/waterboy
ок , споко - не ми се навлиза в споровеПървоначално написано от jghgh
и аз съм виждала такива бански с пришити подплънки , просто за мен тва няма смисъл - човек е най - добре така както си е създаден x) и аз какво да направя , че стоят не естествено .. да ги отрежа ?
![]()
![]()
както и да е ..
айде няма да го комнтираме повече тва
![]()
![]()
мерси за комплиментаПървоначално написано от rubi
мерси мерси ... ще ме накрате да се изчервя накраяПървоначално написано от jghgh
опс ет изчервих се
![]()
аз пък отказвам да си пускам снимките по такива сайтове! Никът тук ми е анонимен, но информацията, която съм давала за себе си е вярна и както не веднъж съм казала - не ме интересува кой какво мисли за мен, важното е какво мисля аз за себе си! И мога да кажа, че никога не ъмс е павила на нещо на което не съм, Който иска да ми вярва не че е от голямо значение
Ми ако имах снимка в някой сайт щях да пусна, но нямам.И все пак ето истината за мене-на почти 16 години съм, девствена съм/но това няма значение, че съм девствена аз имам правото да си пиша в този раздел макар, че съм девствена!/ Не съм от онези 50 %, които ти си мислиш, че са дебели и седат пред компа и пишат
![]()
го71н аз те вземам за мъж тебе![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!