.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Прочетох всички мнения по темата ми....Едно, от които беше"хора тва от времето ли е или е заразно?сериозно говоря имам чусвтвото даже че е нещо като есенна алергия дето хваща половината населени ? " Дарзабелязвам абсолютно същото,но защо при мен този кофти период продължава вече повече от седмица,не се изкарвам "многострадалната Геновева",както се казва,но отрицателните емоции ми дойдоха в повече.Страхувам се да се обадя на прятелка,защото последният ми разтовор не завърши добре...в момента все едно съм магнит за отрицателна еноргия ...

Град
    In the middle of Nowhere
    Все пак след всеки лош момент идва по един хубав...Аз си повтарям това и всичко се оправя
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Оставям се на течението пък кфото стане,и си цикля пред компа..и не отделям внимание на абсолютно никого!

Цитирай Първоначално написано от CenCe
    колкото и тъпо да звучи...изчаквам да дойде утрешния ден и си внушавам, че всичко ще се подреди или поне ще се чувставам малко по добре... Срещам се със стари приятели, всмисъл хора които познавам отдавна.Опитвам се да мисля, че има хора в много по тежко положение и т.н.
    +1 !

Мега фен Аватара на sasha_90
    В такива ситуации ми помага обстановката:у нас и да съм си пуснала любими песни.

Супер фен Аватара на Dumb
    Казвам си, че ще го преживея, ще се преборя и знам, че след всяко нещо което ме съсипва идва положителното и то ще ми даде сили. Много харесвам мисълта " Това което не ме убива ме прави по- силен"
    И ест приятелите

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    A nz, az si reja venite...
    А пък това колко е тъпо ..... напраооо сте толко отворени и искате да " умрете " режете до край бе,намушкайте се мн здраво и готоо иначе по темата : пускам си музика и отивам да тичам или на фитнес ( нямям боксова круша,не за друго) и така си изкарвам гнева
    .. Pebuls ., slunchoo ;]

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от CenCe
    колкото и тъпо да звучи...изчаквам да дойде утрешния ден и си внушавам, че всичко ще се подреди или поне ще се чувставам малко по добре... Срещам се със стари приятели, всмисъл хора които познавам отдавна.Опитвам се да мисля, че има хора в много по тежко положение и т.н.
    е не е така обаче ....
    просто от както започна даскалото под такова напрежение съм че направо полудявам скандали с приятели родители и т.н.
    аз не си мисля да дойде утрре мисля си ехх да свърши даскало !!!
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ko moga da napraq az postoqno taka se 4ustvam ;[[[[[[[[[[[[[[[[
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от alex_91
    Прочетох всички мнения по темата ми....Едно, от които беше"хора тва от времето ли е или е заразно?сериозно говоря имам чусвтвото даже че е нещо като есенна алергия дето хваща половината населени ? " Дарзабелязвам абсолютно същото,но защо при мен този кофти период продължава вече повече от седмица,не се изкарвам "многострадалната Геновева",както се казва,но отрицателните емоции ми дойдоха в повече.Страхувам се да се обадя на прятелка,защото последният ми разтовор не завърши добре...в момента все едно съм магнит за отрицателна еноргия ...
    именно...а тва което си писала го казах аз.незнам явно просто наистина е от времето все повече се обеждавам че периода е злокобен и прави гадно на много хора не само на мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си