- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- какво правите в такива моменти?
Прочетох всички мнения по темата ми....Едно, от които беше"хора тва от времето ли е или е заразно?сериозно говоря имам чусвтвото даже че е нещо като есенна алергия дето хваща половината населени ? " Дарзабелязвам абсолютно същото,но защо при мен този кофти период продължава вече повече от седмица,не се изкарвам "многострадалната Геновева",както се казва,но отрицателните емоции ми дойдоха в повече.Страхувам се да се обадя на прятелка,защото последният ми разтовор не завърши добре...в момента все едно съм магнит за отрицателна еноргия ...
Все пак след всеки лош момент идва по един хубав...Аз си повтарям това и всичко се оправя![]()
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Оставям се на течението пък кфото стане,и си цикля пред компа..и не отделям внимание на абсолютно никого!
+1 !Първоначално написано от CenCe
В такива ситуации ми помага обстановката:у нас и да съм си пуснала любими песни.
Казвам си, че ще го преживея, ще се преборя и знам, че след всяко нещо което ме съсипва идва положителното и то ще ми даде сили. Много харесвам мисълта " Това което не ме убива ме прави по- силен"
И ест приятелите![]()
А пък това колко е тъпо ..... напраоооПървоначално написано от 5StaR
сте толко отворени и искате да " умрете " режете до край бе,намушкайте се мн здраво и готоо
![]()
![]()
иначе по темата : пускам си музика и отивам да тичам или на фитнес ( нямям боксова круша,не за друго) и така си изкарвам гнева
![]()
![]()
![]()
.. Pebuls ., slunchoo ;]
е не е така обаче ....Първоначално написано от CenCe
просто от както започна даскалото под такова напрежение съм че направо полудявам скандали с приятели родители и т.н.
аз не си мисля да дойде утрре мисля си ехх да свърши даскало !!!
ваУ рокс
Grell
ko moga da napraq az postoqno taka se 4ustvam ;[[[[[[[[[[[[[[[[
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
именно...а тва което си писала го казах аз.незнам явно просто наистина е от времето все повече се обеждавам че периода е злокобен и прави гадно на много хора не само на менПървоначално написано от alex_91
![]()