- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не задавм въпрос, давам съвет!
Оо я по-спокойноо .. всички знаем какво е да си влюбенНе мога да ви разбера бе хора .. момичето е дошло тук, ние трябва да и помогнем, като я обвиняваме нали ние, или тя ще постигнем нещо?? я се спрете малко .. виждате, че тя разбира какво е направила.По темата не се притеснявай, на всеки може да се случи .. поне да се надяваме.. повече няма да повтаряш същата грешка
аа иии .. любовта е странно нещо, не можеш просто да затвориш сърцето си :P
и кво? тука станахте съдници ли?
Който е безгрешен нека пръв да хвърли камъка
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
+1 Съгласен!!! Кажи: ,,СТОП НА ЛЮБОВТА и т.н.'' Не ме слушай, аз съм против всичко затова се пиша АNTIHUMAN! Дано да си осъзнала грешката си и да се надяваш, че няма да я повториш!Първоначално написано от MoHuTo
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Сама си си виновнаи нямаш право да се оплакваш просто продължаваш напред
![]()
Още една прекършена роза...
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
И кво ти пука ееда не те ебе има толкова момчета на тоя свят
![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Хаха кучка била? Ами ти каква си? Толкова ли няма свободни момчета, че се забъркваш със заети? Хаха и отгоре на всичко дава съвети - момиче осъзнай се![]()
+1 много правилно казаноПървоначално написано от UnBelievable
а ма като си знаела,че той си има друга за кво стоиш пак при него явно както казват всички си се надявала да я зареже заради теб ама ясно той обича нея а не теб,и сега тука едвам само дето не си се разревала заради тва че те бил наранил,и ое нещо госпожичке-може би най голямата к*ч*а тука между вас тримата си ти а не гаджето му,и кво си правила още с него след като и тя е разбрала за теб,аз ако бях на нейно място да ти бях строшила главата,ама тя пак се е сдържала и то само заради него...аре тва е от н=мен и друг път гледай с кой се забъркваш!!!!!!!!!
Аз не бих позволила да съм втора...макар че любовта е сляпа и мога да се подлъжа...но мисълта,че друга го прегръща,че гледа друга по начина по който гледа мен ще ме убива...не бих паднала толкова ниско,макар че има и по-ниски състояния на това.
всъщност ти се явяваш любовницата,за която никой незнае...може би ако го беше поставила пред избор още в началото нямаше да се стигне до т.н 'саморазруха'...![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
хм.. гадно наистина не е трябвало така да става нo нито можеш да промениш нещо нито да върнеш времето назад колкото и да ти се иска..първо прекрати отношенията си с този човек- щом те е оставил да си втора значи ти не си най-важната за него..по-добре го зарежи.. отначало ще ти е гадно и ще те боли но след време ще си кажеш че си взела правилното решение и не е трябвало да се оставяш в ръцете на такъв човекно вината си е твоя.. сега ти остава само да продължиш напред