.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Оо я по-спокойноо .. всички знаем какво е да си влюбен Не мога да ви разбера бе хора .. момичето е дошло тук, ние трябва да и помогнем, като я обвиняваме нали ние, или тя ще постигнем нещо?? я се спрете малко .. виждате, че тя разбира какво е направила.По темата не се притеснявай, на всеки може да се случи .. поне да се надяваме.. повече няма да повтаряш същата грешка аа иии .. любовта е странно нещо, не можеш просто да затвориш сърцето си :P

и кво? тука станахте съдници ли?
    Който е безгрешен нека пръв да хвърли камъка
    She started dyeing her hair and
    Wearing the same perfume as me
    She started reading my books
    And stealing my looks and lingerie

She's not me !

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Нищо не можеш да направиш, освен да спреш дотук и да запазиш малкото достойнство, което ти е останало. Той щом досега не е оставил приятелката си, значи няма да го направи - няма смисъл да се надяваш. По-добре спри тая дивотия докато е още време..
    +1 Съгласен!!! Кажи: ,,СТОП НА ЛЮБОВТА и т.н.'' Не ме слушай, аз съм против всичко затова се пиша АNTIHUMAN! Дано да си осъзнала грешката си и да се надяваш, че няма да я повториш!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Голям фен Аватара на beb4yy
    Сама си си виновна и нямаш право да се оплакваш просто продължаваш напред

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Още една прекършена роза...
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Голям фен Аватара на scyLLa
    И кво ти пука ее да не те ебе има толкова момчета на тоя свят
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Хаха кучка била? Ами ти каква си? Толкова ли няма свободни момчета, че се забъркваш със заети? Хаха и отгоре на всичко дава съвети - момиче осъзнай се

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Нищо не можеш да направиш, освен да спреш дотук и да запазиш малкото достойнство, което ти е останало. Той щом досега не е оставил приятелката си, значи няма да го направи - няма смисъл да се надяваш. По-добре спри тая дивотия докато е още време..
    +1

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от UnBelievable
    Хаха кучка била? Ами ти каква си? Толкова ли няма свободни момчета, че се забъркваш със заети? Хаха и отгоре на всичко дава съвети - момиче осъзнай се
    +1 много правилно казано

Град
    Пловдив
    а ма като си знаела,че той си има друга за кво стоиш пак при него явно както казват всички си се надявала да я зареже заради теб ама ясно той обича нея а не теб,и сега тука едвам само дето не си се разревала заради тва че те бил наранил,и ое нещо госпожичке-може би най голямата к*ч*а тука между вас тримата си ти а не гаджето му,и кво си правила още с него след като и тя е разбрала за теб,аз ако бях на нейно място да ти бях строшила главата,ама тя пак се е сдържала и то само заради него...аре тва е от н=мен и друг път гледай с кой се забъркваш!!!!!!!!!

Град
    Русе
    Аз не бих позволила да съм втора...макар че любовта е сляпа и мога да се подлъжа...но мисълта,че друга го прегръща,че гледа друга по начина по който гледа мен ще ме убива...не бих паднала толкова ниско,макар че има и по-ниски състояния на това.
    всъщност ти се явяваш любовницата,за която никой незнае...може би ако го беше поставила пред избор още в началото нямаше да се стигне до т.н 'саморазруха'...
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Град
    в мазето ;dd
    хм.. гадно наистина не е трябвало така да става нo нито можеш да промениш нещо нито да върнеш времето назад колкото и да ти се иска..първо прекрати отношенията си с този човек- щом те е оставил да си втора значи ти не си най-важната за него..по-добре го зарежи.. отначало ще ти е гадно и ще те боли но след време ще си кажеш че си взела правилното решение и не е трябвало да се оставяш в ръцете на такъв човек но вината си е твоя.. сега ти остава само да продължиш напред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си