.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Град
    Plovdiv

Спешно ми трябва по немски за понеделник!!

всички кадет знаят немски да пишат:

Was wurden Sie tun, wenn Sie Filmregisseur /in wаren?
    (на думата wurden и waren има умлаут)

Спешно ми трябва за понеделник! всеки които знае нещо нека да пише!

Град
    Пловдив
    Що ние трябва да ти го пишем? Смисъл целта не е да ти го напишем, а сам да го напишеш и ако има нещо за дооправяне тогава... Пък и ако примерно ако ти напишем, че сме станали режисьори само за да спим с жени/ мъже да кажем ;д кво праим тогава? Госпожата ти предполагам няма да се зарадва много Mach das allein!

Град
    Plovdiv
    специално в моя случаи не ми пука за госпожата , а и щом съм писал в teenproblem значи нещо ме е затруднило и приканвам някои да помогне такаче ако някои нещо знае нека да пише!

Град
    Пловдив
    Грешка! Не си тук за ти го пишат хората !!!!!!! А да ти помогнат, след като си го написал

Град
    Plovdiv
    саита затова се казва teenproblem защото като имаш проблем да доидеш и да споделиш и съответно които знае отговор да ти помогне.Такива коментари като тези изказвания за парви пат виждам в сайта - не случаино са създадени темите примерно с есета па литература и неслучаино пише ,,Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
    Тийн Учител, тук можете да пуснете запитване за материали за училище: курсови работи, теми, есета, съчинения, анализи и т.н. " - влез вътре и виж как седят нещата. няма смисал да водим тоя безсмислен разговор и да си осложняваме живота даи по добре да спрем и да забравим за това.Ако някои знае нещо защо да не помогне. тея които незнаят или неискат да помогнат да замълчат и тлкоз.

Град
    Пловдив
    Aко беше прекарал това време, което отдели в писане тук, за да си напишеш съчинението цена нямаше да имаш!

Град
    Plovdiv
    за 2 , 3 минути малко трудно да го напиша, но както и да е.

Град
    Plovdiv
    то се видя че никои няма да помогне такаче явно сам ще трябва да измъдря нещо някакси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си