.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Търся помощ по английски език

Имам да пиша есе свързано с темата "Generally the future ot mankind looks bright.Those who argue otherwise are being unnecessarily pessimistic.How far do you agree with this opinion?" и в есето трябва да е обърната внимание на следните проблеми-technology,overpopulation and environmental problems. Моля ви помогнете

Супер фен Аватара на miShle
    Оле мила, това за кой клас е ?! Супер сложни думи ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

За 12 клас е ... Ужас

есето е от тъй наре4ения тип "discussion" или "for and against" или "pros and cons".... ima nqkolko 4asti.. 1.introduction - трябва да има няколко въвеждащи изре4ения. броя им зависи от броя на думите които са зададени със зада4ата.. (напр. до 300 думи) въведението трябва да е заинтригуващо за да грабне 4итателя веднага..
    2. кажи защо някои хора мислят 4е бъдещето на 4ове4еството е хубаво, дай примери
    3. разгледай и другата гледна то4ка, пак дай примери
    4. в заклю4ението кажи и своето мнение и обобщи вси4ко казано досега...
    също така е много важно да използваш определени думи и изрази като - in my opinion, I think, on the one hand, on the other hand, however, to begin with, firstly, secondly, moreover, furthermore, to sum up, in conclusion i т.н. и не забравяй да отделяш параграфите с нови редове..
    П.С. ако не ме мързеше толкова сега щях да ти го напиша, тъй и тъй тряа се опражнявам за сертификата, ама нали ме мързи...
    Someone somewhere is made for me ! ;]]

даааа и толкова се Упражнявам 4е съм забравила да пиша на бг
    Someone somewhere is made for me ! ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си