.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен

малка питанка за цигарите

???....po koe se opredelq''tejesta'' na cigarite nikotin vagl.oksid katrani

Супер фен Аватара на iPurple
    що и ти ли ще се правиш на "яка" ?
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Голям фен Аватара на mir4eto93
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Град
    Варна
    кутията не можеш ли да погледнеш?

Град
    Sliven
    OMFG...Ти сигурно си на 12-13...нали ?
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

Град
    Sofia
    абе, извинявай ама защо не вземете да се правите с нещо др на интересни? с нещо, което евентуално ще е по- малко вредно не си мисли, че и аз не съм пробвала- напротив, но... как да ти кажа... имам проблеми със сърцето и дишането ми спира всеки път, когато вдишам дима на цигарите. сега сигурно ще кажеш " ми хуу, тогава не пуши, аз пак ще си продължавам " аз обаче ще ти кажа, че и за мен това беше начин да се правя на мн велика...докато не ми докара по-големи проблеми. сигурно ти е писнало от "глупостите" на родители, учители и т.н, но не ти ли стига мръсният въздух на града? мога да ти кажа, че хората мн повече уважават и забелязват непушачите. хайде, няма да ти досаждам повече, това си е твое решение. аз само казвам, че нищо не печелиш, само губиш. (16г.)
    The life is great if you render it such to themselves. Do not despair, continue ahead

Колкото и да са "леки" пак са вредни.

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    оо незнам немога да помогна не пуша :P а ти ако пушиш пробвай всякакви начини да ги откажеш...макар,че съм сигурна,че знаеш,че са МНОГО ВРЕДНИ!
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си