- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- малка питанка за цигарите
???....po koe se opredelq''tejesta'' na cigaritenikotin vagl.oksid katrani
що и ти ли ще се правиш на "яка" ?
Fall down seven times..
Stand up eight.
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
OMFG...Ти сигурно си на 12-13...нали ?![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
абе, извинявай ама защо не вземете да се правите с нещо др на интересни? с нещо, което евентуално ще е по- малко вредноне си мисли, че и аз не съм пробвала- напротив, но... как да ти кажа... имам проблеми със сърцето и дишането ми спира всеки път, когато вдишам дима на цигарите. сега сигурно ще кажеш " ми хуу, тогава не пуши, аз пак ще си продължавам
" аз обаче ще ти кажа, че и за мен това беше начин да се правя на мн велика...докато не ми докара по-големи проблеми. сигурно ти е писнало от "глупостите" на родители, учители и т.н, но не ти ли стига мръсният въздух на града? мога да ти кажа, че хората мн повече уважават и забелязват непушачите. хайде, няма да ти досаждам повече, това си е твое решение. аз само казвам, че нищо не печелиш, само губиш. (16г.)
The life is great if you render it such to themselves. Do not despair, continue ahead
оо незнам немога да помогна не пуша :P а ти ако пушиш пробвай всякакви начини да ги откажеш...макар,че съм сигурна,че знаеш,че са МНОГО ВРЕДНИ!![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.