.

Виж резултатите на анкетата: За ИлИ ПроТИВ ГЕЙоВЕТЕ и ЛИзБийКИте

Гласували
171. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА

115 67,25%
  • ПРОТИВ

56 32,75%
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 198
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    Aз веднъж бях пиян и се целувах с момче
    Не лъжи бе келеш,не си бил пиян.Просто ти харесва да се целуваш с момчета...

Към темата:
    Не разбирам защо лесбийките са супер яки,а гейовете супер гнусни.В крайна сметка и в двата случая,хората имат влечение към своя пол.Лично на мен са ми неприятни еднополовите връзки.Независимо дали са между мъже или жени.И все пак..какво значение има дали харесвам или не тези връзки,тези хора с различна ориентация?Никой не може да им свети в спалнята и да им казва с кого какво да правят.Противно е обаче,когато се награбват по улиците или постоянно изскачат на всеки 30-ти канал...Ебаси!Уж ги изчистих тея канали,как пак се появиха?!?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    PROTIV!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Перник
    Не очаквах,че по-голям процент ще са за.Аз съм За!
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

За лесбийките
    Против гейовете .

Град
    The Land Of The Doomed
    Не съм против, всъщност безразлични са ми. Всеки си е такъв, какъвто е, негов си е живота може да прави каквото пожелае с него. Не познавам хомосексуални, а винаги ми е било интересно и съм искала да познавам ама ей на ..

Цитирай Първоначално написано от detekt
    Против гейовете, за лесбийките
    i az taka +1
    Like a decease, spreading death,erasing your existence.

За лесбийките ПРОТИВ педалите .. !!
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Град
    Барбадос
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    ЗА лесбииките,против геиовете

А така + 1
    h0us3 мuSIc Is мY LiF3

Poprincip mislq 4e samiqt v1pros ne e dosta to4en.Kakvo0 ozna4ava ZA tezi po-razli4ni dvoiki-da iskame da ima takiva ili prosto0 4e ne sme protiv tqh...??!?!Az li4no0o nqmam ni6ty protiv geiovete i lezbiikite.Kakto0 se kazva i te sa hora.Nqma ni6ty sramno0o v tova da si po-razli4en.poznavam lezbiiki koito0o sa mnogo0o priqtni i simpati4ni momi4eta.s1jalqvam oba4e 4e ne se poznavam s geiove-izglejdat mi dosta interesni i zabavni hora.
    To love is easier than to prove your love!!!

най-добрият ми приятел е гей. повече никога няма да оставам сам с него в заключена стая докат съм пиян

иначе за гейовете ми е безразлично, все пак това си е вродена аномалия, 5% от мъжете са с такива наклонности (мога да ви потърся гайд какво да направите, че детето ви да не се роди гей)
    против лесбийките съм, защото ги толерират повече от гейовете. еднакво гнусни са и гейове и лесбийки, но ако гаджето ми изневери с момиче ще кажете че това не е изневяра. против двойния стандарт и половата дискриминация съм
    Sennen Goroshi - нови методи

Твърдо против.....малеее как мразя гейтаци....
    Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...

Кво те така са се родили ! Да си променят гевите заради нас ? Не мога да кажа , че ги подкрепям , но не смятам , че някой има правото да им избира сексуалната ориентация.
    phah

Кво те така са се родили ! Да си променят гените заради нас ? Не мога да кажа , че ги подкрепям , но не смятам , че някой има правото да им избира сексуалната ориентация.
    phah

Град
    yambol
    Az sam ZA , tova seksualnosta na edin chovekd a e razli4na e samo tema za legloto v jivota v rabotata navsyakade drugade choveka e normalen kato drugite. Az sam ZA poneje te sa chove4ni poznavam takiva hora adksi yaki sa pone tezi koito poznavam taka 4e te si imat li4ni interesi v tyahnata seksualnost no tova ne gi pravi po tapi prosto sa otkrili privli4ni to4ki v sa6tiya pol z amen tova ne e lo6o. Spored biblyata tva e bogolustvo , az vyarvam v Gospod no pak smyatam 4e tuk ve4e e prekaleno !
    Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не мога да разбера защо някой хора толерират лесбийките а гейовете са им противни и в двата случая тези хора са хомосекуални, другото което е какво толкова ви дразни хомосексуалисти/ки да се целуват на публично място, това е все едно двама хетересексуални да се целуват, не знам какво ще стане ако хомосексуалните започнат да се оплакват как мъж и жена се целуват .

Pak nqkakva bezmislena tema... az sum bisexualen... i kakvo mi ima? da sa smqtam za nenormalen spored nqkoi ot vas li? moga da kaja che povecheto tuk ste kompleksari...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    ЗА

Попринцип за мен тези.. обратните са поне малко перверзни пък и аз си падам малко перверзна така че подкрепям
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Учителят ми по химия е мазен,гнусен и дърт гей и го мразяяяя !!
    Само прави намеци на момчетата от класа ни и и им се сваля и мрази момичета.. а аз съм момиче...... И миналия път даде домашно (САМО НА МОМИЧЕТАТА) 60 задачи по химия
    Мразя го .... иуЛ ;d
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    ЗА

Попринцип за мен тези.. обратните са поне малко перверзни пък и аз си падам малко перверзна така че подкрепям
    хахах да малко малко
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

безразлични са ми и те са хора и те имат право на собствен живот...такъв какъвто те искат да имат ... това, че са по различни не значи,че не са хора както всички останали ... това е моето мнение
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

За!... Нямам нищо против гейовете и лесбийките,и те са хора,и те трябва да живеят... пък и аз съм маниачка на тема гейове,адски много им се кефя ^^

fashion4etyy кат ти гледам снимката мога кажа че си голяма доза EMO GAY STYLE и това, че се криеш зад емовския си бретон да прикриваш че си гей ме отвращава (както всички емо момчета) гледам да мисля позитивно ма е всеизвестен факт, че 80% от емо - boys, са гейове/натискат се с момчета за кеф, тъй че нямам нищо против гейовете, емотата и всички други криввания в пътя, но мразя откритите лъжци

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    За
    Причини:
    -и те са хора
    -никой не избира,в кого да се влюби и каква сексуалност да има
    -познавам 2 такива двойки (лесбийки)
    Добре ти казваш че те не избират в кой да се влюбят.Аз вярвам че Господ е създал човека и това ми е интересно защо едните са създадени нормални а другите са обратни?Едва ли и някой от вас ще има отговор но...

Против, мъжко с женско си е, друг начин няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си