.

Виж резултатите на анкетата: За ИлИ ПроТИВ ГЕЙоВЕТЕ и ЛИзБийКИте

Гласували
171. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА

115 67,25%
  • ПРОТИВ

56 32,75%
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 198
    За лезбийките против гейовете

Цитирай Първоначално написано от Rattlesnake
    ПРОТИВ ПРОТИВ ПРОТИВ
    да не те похвали човек, осра раотата...

Не съм за, но не съм и против. Всеки да прави, каквото си иска, но да не се навира в очите на другите и да не им пречи или да им се перчи с това. Природата е определила как трябва да си - иначе няма поколение. А това е основното в този живот.

Мн ясно че ПРОТИВ....гейовете

За лизбийките против гейовете

За...сексуалната ориентация не ги прави по-лоши хора.Всеки има правото да бъде с човека,когото обича независимо от пола му.
    The great pleasure in life is doing what people say you cannot do...

PROTIV geiovete i ZA lesbiikite

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    не съм нито за нито против
    не ми пречат....всеки има право на избор

Град
    Момини Цици
    за лезбийките ..против гейовете

ми нямам причина за да съм против

ае вие първо се научете как се пише лесбийка после коментирайте... иначе съм против меките , и за лесбийките !

BULGARIAN ---- ANIMALS

..лелее.. ..тука има някой с много спряло мислене.. бахти хора не живеем в 18-ти век.. би трябвало да има няква толерантност.. всеки си избира с кой да ляга, но не по тоа съдим що за човек е..

Град
    Пред компа
    За, разбира се.
    Аз съм такава и не ме е.е харесва ли им на някои.
    My bedroom's my job

tequila -> she`s my Baby {} [!]

Абе хора наистина първо се научете да пишете и тогава пускайте теми. Все пак лЕСбийка не идва от лиз-близ така че не виждам причина да го пишете грешно по темата: самата аз съм L и не ми пука какво е мнението на другите за мен. Не мислите ли, че са важни отношенията между хората, а не кой с кого си ляга?

Град
    София
    абе можете ли да сте толкова зле бе хора ест че съм против. Аре да се събереме 1 групичка хора които да иузбиеме тия скапани тъпи животни, да ги хванаме сичките и ше ги измъчваме бавно докат не почнат да издъхват и тогава вече когато почне да им се стича кръв от очите и вече нямат сили да се молят за прошка.Просто преди да си решиме проблемите с газта и другите работи,трябва да хванеме тия същества и да ги обесиме на някои площад за да видят другите такива кво ги чака и евентуално да се оправят докато е време ако не ще трябва да прежалиме няколко боклуци за каузата и може един ден тая държава да е чиста.

Azz nqmam absolutno nishto protiw tqh...Wseki si izbira s kogo da e .. ! Ako dwama mujee see obichat kwo losho ima twa ..nikoi ne moje da im zabrani ..sushtoto se otnasq i za jenite .. !!! ZA..

Цитирай Първоначално написано от loveme
    +1

Определено за всеки сам избира кой да хареса из*ука целува . Ида да познавам два гейтака (не са заедно )

za
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    По балкана някъде..
    За Лезбийките! Гейовете не ми пречат. НО ТВЪРДО ПРОТИВ П.Е.Д.Е.Р.А.С.И.Т.Е (има разлика)
    ACϟDC

Цитирай Първоначално написано от kivvvv
    Цитирай Първоначално написано от DaNTeS
    Цитирай Първоначално написано от loveme
    +1
    браво!
    тук съм и аз

Град
    София

Re: за или против гейовете и лизбийките

Цитирай Първоначално написано от just_booy
    за или против гейовете и лизбийките сте? познавате ли човек с друга сексуална ореиантация и как другите се отнасят кам него?
    хахаахах какво значи за или против ? Все едно, че ако повече хората кажат против и край , хомосексуализма изчезна ! Аз съм "за" ... Т.е. нямам проблем нито с сексуалността им, нито с тях ... ИЗНЕНАДА - и те са хора !!!
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    В думите на хората ;)
    аз съм двули4но копеле и ще кажа да за лесбииктие не за гейовете (просто щото съм мом4е и смятам лесбииките за нещо прекрасно)

ZA...osobeno geiowete poznawam takiwa i hodim s tqh si pazarywame o
    t mola dobri fr sme si4ko si spodelqme i po ni6to ne se otli4awat or de

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си