- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за или против гейовете и лизбийките
Искам първо да Ви кажа че от гей до гей има огромна разлика . Аз също си признавам ,че съм бисексуален и не го крия ,но има едно но. Познавам момчета който се обличат и гримират като жени това супер много ме дразни и ми е неприятно,но аз примерно с тях нямам нищо общо движа си се в мъжка компания пия с тях обличам се като тях не съм някъф женствен ,но просто аз харесвам освен жени и мъже . Така че както казах в началото от гей до гей или от бисекс и бисекс има огромна разлика има такива които просто си се чустват жени но има яки и забавни момчета които просто освен всичко харесват и мъже \/
![]()
![]()
Ne moga da razbera,6to pove4eto a "za" lesbiiki,"protiv" geiove?To e 1 i sa6to - o6te 1 ne6to,koeto e nalojeno i mnozinstvoto go sledva...
Първоначално написано от angellove
Всички са хора на тоя свят и ние нямаме право да ги съдим за това какви са аз сам за защото това си е техен избор![]()
Abe ne e edno i sa6to. Predstavi si 2 geia i 2 lesbiiki i 6e razbere6 razlikataПървоначално написано от JUSTDNB
....
ZA lezbiikite PROTIV geiovete
Ne si pyhai nosleto tam kydeto ne si dostaty4no informiran!Първоначално написано от SoulFlyForever
![]()
Dali sa 2 jeni ili 2 myje govorim i v 2-ta slu4aq za homoseksualizym!![]()
Kakto i da e nqma da ti nalivam mozyk v glawata, ob6testvoto ni e degradiralo taka, 4e sym pass tuk! Nqma smisyl da obesnqwam na hora koito se vodqt po akyla na drugite!
P.S. Biseksualen sym!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ne samo,4e si go predstavqm,no i sam go vijdala hahha Na mnenie sam,4e ne e 4estno razdelenieto "za lesbiiki,protiv geiove" i pak tva nqma da promeni fakta,4e 2 momi4eta se priemat po-dobre ot 2 mom4eta...Първоначално написано от SoulFlyForever
Tva e kato "ne sam rasist,ama mrazq negrite",ne6to ne mi saotvetstva.
P.S:I az sam bi,no ne mi se vijda mn pravilno.![]()
Първоначално написано от angellove
ПРОТИВ хората с обратна ориентация. Момчета - така както на нас са ни гадни гейовете, така има и жени на, които са им гадни лезбийките. Или сте ЗА или ПРОТИВ. Неможе примерно само против гейовете, или само против лезбийките...
Не се кефя на гейове, ама щом не ми правят нищо хората и не се опитват да ми навират нещо отзад, не ми пречат. Всеки сам си избира пътя и какъв да е.
Така че, ЗА.
Глупаво е да ги мразиш, само защото не са като теб.
Да мразиш, да обичаш, да плачиш и да се смееш, това значи просто, че живееш!
По принцип нямам нищо против такива хора.
....ама съм против да се парадира с това, защото парадирането отвращава и буди омраза.
da ste jivi i zdravi be hora...hetero,bi,lizbi,geiove....!Nqmam nihsto protiv!![]()
![]()
За ! Всеки има право на избор![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Оф то па с тва парадиране вече се преувеличаваКакво си представяте вие под "парадиране". За някой хора това е дори една целувка. Е сори ама искам да целуна приятелката си когато сме на кафе, а не да мисля че с това парадирам и ще се насели омраза в хората. Хетеро двойките постоянно си преплитате езиците по рейсове и кафета и на никой не му прави впечатление. Ако обаче аз целуна приятелката ми дори и за малко цялото кафе ще почне или да цъка или да вика дайте още. Еми ебаси простотията дето е тва. Някои си мислят, че ние парадираме със сексуалната си ориентация дори само като говорим свободно за това. Е кво? Да се крием ли ? Тъпо е тва "парадирането"... И аз се дразня като някви гейчета се натискат пред мене се едно, че е сега ще си свалят гащите. Обаче тва не може да се сравнява със една целувка примерно... + тваако е така аз всеки ден гледам парадиране на хетеросексуалните...
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Познавам и гейове,и лесбийки и нямам нищо против тях...все пак и те са хора,и са големи сладури :P
И аз така. Гейовете са ми противни.Първоначално написано от detekt
Даже ако трябва да бъда честна => имам лезбийски наклонности![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
Всеки има право на собвствен избор
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
И на нас са ни гнуснигейовете ти кво си мислиш...? Обаче ако видя 2 лесбийки в мойто легло...Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
![]()
![]()
Mejdu gei i gei ima razlika!Първоначално написано от mqy
Kakto mejdu hetero i hetero, bi i bi i t.n.!
Paradiraneto li? Az mrazq geiove koito sa kato jeni!![]()
Ти па ако си мислиш, че две лесбийки баш в твоето легло ще се намърдат много се лъжешПървоначално написано от HipHopBlond
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Razbi me4tite na mom4etoПървоначално написано от tequila
![]()
![]()
!
http://fuckthenorm.net/?p=134![]()
Те тва е истината бате ...![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
за
щом се харесват