- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЕДНО МОМЧЕ.....
Искам съветЗначи има едно момче което живее срещу моя блок и се така се случва да се гледаме през прозореца
нали и така няколко пъти и на улицата го видях и ми хареса Обаче нз как да подходя мамка му блок до блок сме а да не се познаваме
![]()
![]()
а и аз съм мн срамежлива оффффф дайте некви предложния за запознанство вече неиздържам
![]()
започнете с поздрав,после с разговора как си ,що сиопознаване,излизане...
Напълно съгласен.Първоначално написано от chokolate_girl
Успех.
![]()
Get what you can and never get back
Абе ти да не си ми съседка ?![]()
и аз имам кажи-режи същия проблем...на 5 метра от мен има супер сладко момче, с което се зяпаме цял ден през терасата и още не сме се заговорили...не, че не се познаваме..познаваме се и то много добре..ама от както почнахме да стоим с часове на терасата и да си хвърляме по някой поглед..от тогава сме се поздравявали дори, като се видим някъде....![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от Jumbie483
![]()
от софия ли си
![]()
Айде са се сбийте за това момчеПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Some things are better left unsaid!
+1Първоначално написано от eclipseee
![]()
![]()
![]()
Get what you can and never get back
поздрави го и го заговори
![]()
Напиши Здравей на един лист и му го покажи през прозореца.Ако ти отговори,чатете си през прозорците![]()
http://www.vbox7.com/play:078e5aff хихи запознайте се така изгледай цялото клипче много е сладко айде успех :P![]()
Mи като го видиш колкото и да те е срам кажи му здрасти, може ли да се запознаем и такива работи и така ще тръгне разговораВсе пак не трябва да се срамуваш-срамежливоста е лош приятел на човека!
е няма, спокойноПървоначално написано от eclipseee
говорили сме за различни индивиди
![]()
ei tva e qkoПървоначално написано от unicorn_f
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
офффф нищо няма да стане току що го видях с едно момиче пред блока и се целуваха явно си има приятелка но защо тогава ме гледа и следи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Помахай му бе![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Ти ще си резервният му вариант ако скъса с другата, авансово си прави гаранцийПървоначално написано от neopitomena_
![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101