общо взето преди година някъде се запознах с едно момиче и в общуването винаги сме си били забавни и винаги сме си прекарвали яко,обаче аз развалих цялата работа и то много яко -един път се напих и нз какво съм правил,но явно съм я ударил и така и тя не ми повярва че не съм го мислел наистина но така или иначе оправих нещата...но след 2-3 месеца пак ми изби и си го изкарах на нея с шибани смс-и...тя се опита да ме вразоми,но аз така и не го направих и почнах да и говоря работи от сорта не те познавам вече...та и така и съсипах морето а тя общо взето мн се връзва на такива работи като и се говорят и сега наскоро имах възможността да разговарям с нея по скаип,но не се представих че съм аз ,защото едва ли щеше да е толкова открита-тя си мислеше че е един мои приятел...та тогава тя наговори куп простотии по мои адрес...и каза че никога не съм я обичал...и че никога няма да ми прости това че съм и наговорил някои от приятелите и срещу нея (а всъщност никои не съм наговарял)
-та вярно че съм избухлив и съм голям боклук в очите ви предполагам,но има ли смисъл да се боря?Аз лично мн се измъчвам и само го мисля ,но едва ли би ми простила 2ри път ?