- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Честото използване на преса може ли сериозно да увреди коса
Честото използване на преса може ли сериозно да увреди косата?
ами става въпрос за керамична преса,та казват,че не увреждали толкова много косата...но под ЧЕСТО имам предвид всяка седмица..и въпроса ми е може ли сериозно да се увреди косата и по какъв начин ???
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
еми ако много често се пресираш - да![]()
Хмм, пресата ти да не пее, че си я постнала тука ?! И може естествено
а по-точно по какъв начин да я увреди??
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
ми косата ти ще стане на слама (като слама)Първоначално написано от kukli4kata_01
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
цъфтеж
Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!
...ще почне да губи блясъка си..ще цъфти бързо..ми косата ти ще стане на слама (като слама)
ami 1 moq fr i opada kosata ot prekaleno 4esto polzvane na presa :S![]()
без ПОДПИС ... xD
Изсушава се,почва да цъфти и изтънява....намали използването на преса до минимум.Все пак се надявам че искаш да имаш здрава коса,а не слама
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
мерси много на всички![]()
![]()
![]()
вреди и то много,и въпреки тва я ползвам всеки ден![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Vredi estestveno![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Първоначално написано от Liar
да точно така
![]()
доста вреди на косата , а о(ако я ползваш твърде често може и до косопад са стигнеш
Ами помисли логически бееетова нещо е на такива високи градуси,гори ти косата.Как мислиш добре ли ти действа?А и пресите на са предназначени за всекидневна употреба
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
тя направо ти *бава маиката на косата... използвам я възможно най - рядко в спешни и трагични случаи .. иначе цъфти та връзва
![]()
![]()
Ако използваш подходящи продукти няма да ти я увреди
Моята я изправям редовно вече близо 3 години и си е същатаДаже е с повече обем от преди и е по-мекичка
Нооо ако не използваш подходящи продукти след време косата ти ще започне да цъфти,ще стане по-тънка,по-изтощена,без блясък,без обем....
А как вреди пресата - ами гори ти косата![]()
+1 и така става да използваш маска за коса или балсам за коса и няма да се увреди толкова многоПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Цепи се в корена, също и цъфти.
Има специални продукти които предпазват косата от пресата Loreal - Hot lis. Също е важно да я използваш чак когато косата ти е напъкно суха.
Керамична или не, пресата вдига доста високи градуси и е нормално да гори косата..
Става суха, като слама, без обем, цъфти..
Затова, ако използваш пресата редовно, ползвай маски и балсами, за да си я поддхранваш и да я държиш в що годе нормален вид![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
иазбира се.. по този начин косата се гори
оо и още как
братовчедка ми примерно ползва постоянно преса и ся косата и е като...слама
еми ефекта върху косата е се едно да си сложиш ръката върху нагорещен котлон - изгаря се...после почва да се къса, разделя, пада, става суха като слама...и все пак както казаха с подходящата козметика ще успееш да я запазиш в що годе нормален вид, но пак ще си се уврежда, макар и по-бавно...преса се използва най-много 3 пъти в месеца, аз я ползвам най-много 2 пъти, през другото време сешуар и пяна, не че те са безвредни, ма поне е по-малкото зло
и аз такам!Първоначално написано от Biskfitka
![]()