.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Фен
    Град
    Варна
    Защо си се хванала за тоя спирт ...има мн кремове които не изсушават кожата и са по-ефикасни от спирт

Срещу пъпките използвах Зинерит.. вече само салицилов спирт 1% за омазняването [освен от приятели ми го препоръчаха и от аптеката ]

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Да, действа, но на мен от спирта ми се появиха черни точки и го спрях.
    С крем бочко също минават, но си зависи и от самия тип кожа.
    Мда Бочко помага.. поне на моята кожа.
    Stay up all night with the stars *

Аз пък използвам лавандулов спирт, след като си почистя хубаво лицето с него, слагам крем Нивеа.Има огромен ефект... след това кожата ми е по-мека и от бебешко дупе и не ми се появяват черни точки.
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    аз ползвам салицилов спирт 2% ..има резултат !..
    +
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от uBeTy
    Аз пък използвам лавандулов спирт, след като си почистя хубаво лицето с него, слагам крем Нивеа.Има огромен ефект... след това кожата ми е по-мека и от бебешко дупе и не ми се появяват черни точки.
    A na kakva cena e lavanduloviq spirt?
    P.S. Izvinqvam se za kirlicata, no toku-shto neshto stana s kirilizatora na komputara mi.

Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Цитирай Първоначално написано от uBeTy
    A na kakva cena e lavanduloviq spirt?
    P.S. Izvinqvam se za kirlicata, no toku-shto neshto stana s kirilizatora na komputara mi.
    а каква е разликата между лавандулов и салицилов спирт ?!

Аз ползвам салицилов спирт 2 %+ acne out активен лосион и крема.
    Инъче досега не бях чувал за този лавандулов спирт.Моля ви дайте информация за него ...че мисля да си го купя като свърша салициловия

Аз исползвам ментолов лосион 1% и въобще не ми исушава кожата действо де обаче се мажа 2 пъти в седмицата

Аз си слагам спирт или ракия само след като съм си изцедила някоя пъпка, за да се дезинфикцира.

Айде мн ви моля дайте малко инфо за лавандуловият спирт..търсих в google, но не намерих нищо съществено

Преди ползвах Салицилов спирт 2% и Крем Кларина http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...26tbs%3Disch:1

Като си измия хубаво лицето и после със спирта и после намазвам с крема и минават бързо ... сега по-рядко го ползвам само като ми излез нещо и поече ползвам крема отколкото спирта и помага много

eubova
    Guest
    zdraveite,az ot skoro izpolzvam salicilov spirt sytrin i vecher i sled tova se maja s hidratirasht krem ,namiram nqkakuv efekt no malak i liceto mi stana nqkaki luskavo i mekekichko,a predi da zapochna sas saliciloviq spirt polzvah ""äntiseptichna pydra"" i vsqka fecher si slagah ot tazi pydra i namirah golqm efekt

Повече от фен
    Пробвай вместо спирт мицеларна вода или тоник...в пъти по-добре е.Ето един тоник за проблемна кожа,който е ефикасен.

http://www.enzo.bg/la-roche-posay/ef...na-kozha-akne/

Клеева тинктура. Има си и "човка", та да излиза на капки. Мори пъпки всякакви! После - крем според типа кожа.

Аз лично си мия първо лицето с това: https://www.google.bg/search?q=lorea...en%3B240%3B320
    После си слагам от тази маска: https://www.google.bg/search?q=lorea...ml%3B480%3B640
    Много съм доволна, изчисти ми пъпките за отрицателно време и сега кожата ми е гладка и хидратирана

Пробвала съм със лавандулов спирт, но спрях, защото ми се появиха черни точки.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не съм ползвала спирт ама не ми се вярва и да има ефект

И с хининова вода съ пробвала също така и с маски

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си