.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Матура по математика 2009 ???

математиката е въведена и ви е на 19.май.2009г изпита.. а аз си взх матурата по бел и ся ми остана само втората.. и след тва смятам да кандидаствам с бг в УНСС и Благоевград... журналистика или соц педагогика.. .
    ??????????????

Вярно ли е това ? Ще има ли матура по математика ???
    sdfsfsdf

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Учтелката ми по математика каза че от следвашата година ще има,т.е тези който са сега 11 клас.

Град
    Русе
    не аз слушах и казаха, че ще обхване тези, които сега са 10 ти клас
    ...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    хахаха, готино е ей така някой да прави филми
    На 19ти и матурата по БЕЛ или втората избираема, не помня кое от двете, няма как и математиката да е сложена, ако изобщо я имаше...
    То човек преди да лъже трябва да има оксъдно инфо по въпроса поне..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

I az 4uh , 4e imat ideq da vavedat tazi matura ot dr godina.no se nadqvam da ne stane,za6toto matematikata hi4 ne q razbiram

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Тази година със сигурност няма да има.

матурата по математика ще е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА от догодина.Демек тези ,които сега са 11ти клас .Ние 12токласниците се отървахме на косъм...Но според мен едно 70-80% няма да я изкарат тази матура по математика догодина и се надявам да я махнат....Но едва ли...
    Schranz music is my world !

Цитирай Първоначално написано от schranz
    матурата по математика ще е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА от догодина.Демек тези ,които сега са 11ти клас .Ние 12токласниците се отървахме на косъм...Но според мен едно 70-80% няма да я изкарат тази матура по математика догодина и се надявам да я махнат....Но едва ли...

Лудост е да я слагат тая матура!Не на всеки му върви математиката все пак!!Ужас този министър е болен!Те 2 матури са много и се чудиш коя да избереш ся ново 20!!Да вземе да сложи по всеки предмет бе,бахти!!!Такова е българското образование!Добре че завършвам да не ме занемаряват с такива глупости повече!Успех на всички!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мен ще ме хване... са съм 11 клас, а всички госпожи ни плашат. Ужас е тоя министър

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    това са пълни простотии не е сигурно че ще въведат матурата за набор 91 не знам кой говори такива глупости.... казали са до 1-2 години а не след една година

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си