- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И този се оказа поредния мухльо...
С приятеля ми сме от месец. Говорихме си как сме на тема секс. Споделих му,че не съм го правила. Аз съм на 18. Той също. Той го е правил с бившата си. Обичал я. Даже още я обичал. Мен не можел да каже,че ме обича. Откакто му споделих,че не съм го правила стана по-студен. Вече не ми се обажда. Не иска да се виждаме. Събота и неделя се покрива. Мисля,че не иска да е с мен и явно се чуди как да ме отреже. Може все пак да не иска да ме нарани. Вие как смятате,това ли е причина за отчуждението му?
ем както сама каза може и да е заради това... че си девствена и е разбрал, че не си лесна и.... :>
зарежи го ти ако можеш... преди той да го е направил.![]()
<N>
Още обичал бившата си?
Я го махай тоя бе.
Ощe повече че те отбягва... шибан мухльо! оО
Че и сте от месец заедно...
Абе то заглавието на темата си го говори.. кво правиш с него? Искаш такъв да ти е първия? Я го махай бе, явно не означаваш кой знае колко за него.. намери си някой, за който ще си номер1 в сърцето му...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И на теб ти харесва да играеш ролята на "носна кърпичка" ??? Той обича бившата си и ти знаеш, но въпреки това си с него.. луди хора ей..тц-тц![]()
Хах ,ами вище някак да изясните кое как щее е между вас,но незнам щом още има чувства към другата..![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
Един месец наистина е малко, за да започне да те обича- за това поне не заслужава да го упрекваш. По думите ти останах с впечатлението, че той не държи много на теб, а ако беше така не би допуснал подобно отчуждение. Според мен вместо да се измъчвате и да се чудите какво да правите е по-добре да поговориш с него, така ще бъде по-лесно и на двамата. Попитай го какво иска и какво възнамерява да прави. Тогава вече си вади изводи. На твое моясто не бих търпяла подобно поведение![]()
Един мъж говори ли ти за бивша пиши го бегал.
Е как го търпиш още,обича друга ,отбягвате?Я му кажи майната ти и това е.
Още явно не е готова.За това..Пък и този персонаж едвали е бил подходящ...Първоначално написано от thefreak
Авторке,не се занимавай с него..
toi e iskal da te naebe i da te ostavi,q macka ne se ynijavai,zareji go,ne si stryva
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
съгласнаПървоначално написано от jghgh
![]()
плюс безкрайност...никoй не заслужава обич да получи,ако не дадеПървоначално написано от jghgh
Тая женска солидарност,а ЦветиПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Абе не си мисли лоши неща!Просто се е събрал с бившата си!Ще намериш нов.Секса няма нищо общо.
Как така ще ти каже, че още обича бившата...ох нямам думи. Зарежи го веднага иначе само ще страдаш, а ще е безсмислено.
Нов ник: Cassidy