- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Редно ли е преподавател да постъпи така
имахме да пишем есе, но госпожата каза, че иска да е напечатано на принтер.аз имам принтер и за мен не е проблем, но 2 деца от класа предадоха есето си написано ръчно, при което тя не ги прие и им писа 2редно ли е това според вас, все пак не всеки има достъп до компютър и принтер
Важното че мен ме обича, досега по този предмет имам три шестициПървоначално написано от buffalo88
![]()
ама въпроса на темата ми е съмсем различендецата дори после плакаха че имат 2
и ми стана много кофти, другия път аз ще им ги принтирам, ама има ли право госпожата да изисква такова нещо
да е жива и здрава даскалката!
пичка ти материна,педераст!![]()
Ако аз бях едно то тия, 100% щях не да я напсувам директно, а да я обидя и да вдигна голям скандал.
Нямаше да оставя така нещата.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Значи това е супер НЕСПРАВЕДЛИВО! Още повече, че само аз и още 1-2ма човека от моя клас имаме принтери (а иначе всички имат пц-та)
Първоначално написано от hate_imo
аз на всички се подмазвам и по-малко от 5 като оценка нямам :P
Тъкмо и аз днес трябваше да давам есе по Свят и личност. И мойта даскалка е такава НИКОГА не приема есе, написано на ръка. И пише 2-ки. Не сте единствени не се притеснявайте![]()
Първоначално написано от ivsan4eto
да не сме в едно даскало при една и съща даскалка
![]()
![]()
Ем.. кфо да кажа ...
аман от тъпи даскалии![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Много ясно,че не е справедливоНе всеки има принтер,аз също нямам и какво?Да имам 2ка защото нямам принтер
кажете на класната си защото колкото и да се карате с госпожата ви тя няма да си промени изискванията
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Наистина кофти ситуация,не е редно да,но вече свестни учители и не останаха,защо не се оплачете на директора?![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ама тая даскалка е много зле беАз ако бях до сега да съм я бушонирала
![]()
![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
ей на такива като тебе да им го надънят целияПървоначално написано от NaskoKaulitz
Първоначално написано от val_
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ами може. Ти в кое си?Първоначално написано от NaskoKaulitz
Не, не е нормално така. Както каза ти - не всички имат принтериНе би трябвало да поставя такива условия
ПП: и аз имах една такава по физика искаше някви реферати и ми писа 5 само защото било написано на ръка, нищо че беше 5-6 листа![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Гатииии лудата!Олееее!Не всички имат възможен достъп да компютър и принтер!
![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
Тъй им се пада. Като не могат да си отстояват правата, да се научат.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
не е редно,прав/а си не всички имат достън по компютър и принтер,но пък да не мислиш,че и пука на госпожата..пффф гледа само да натряска оценките пък какви са,все едно й пука
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
еми не и обръщай внимание човек смисълл..наща по химия влиза и вика:Привет на най-тъпия клас...![]()
Не всеки има принтер, но навсякъде има книжарници.![]()