.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен
    При мен е точно обратното - килограмите ми според мен са доста за височината ми, но аз пък се чувствам добре в тялото си

I az sum vmania4ena na taq tema.kato ka4a malko i izpadam v iteriq,spiram da qm s1s dni,ne hodq na daskalo,UJAS!kato s1m ve4erqla ne moga da zaspq i pla4a,stavam prez no6ta i ska4am za da izrashodq kaloriite koito s1m priela .kato se pogledna v ogledaloto se vijdam debela,a vsi4ki mi kazvat 4e s1m mnogo slaba Na 14 s1m-160,37kg.Ne si edinstvenata vmania4ena

Голям фен

Re: Постоянната МАНИЯ !!!

Цитирай Първоначално написано от влюбена91
    Здравейте!
    Аз съм момиче на 17 год и искам да засегна една много обсъждана тема. За килограмите... Тази тема напоследък ми стана мания. Не знам защо, но постоянно мисля за това. Аз съм висока 168 и тежа 52-3 кг. Обаче стана ли повече и почвам да си внушавам едни глупости и се чувствам некомфортно в тялото си. Но въпреки това досега никога не съм спирала да се храня за да отслабна. Тоест гледала съм да хапвам умерено и съм наблягала на некалоричната храна.

Та искам да ви питам вие интересувате ли се от това колко кг сте или за вас е по-важно как изглеждате?( btw човек изглежда така, както се чувства!!!) Не знам защо аз напоследък съм се вманиячила с тези тъпи килограми! При вас как е?
    или ти е станало голям комплекс или нямаш работа

Цитирай Първоначално написано от sappy
    I az sum vmania4ena na taq tema.kato ka4a malko i izpadam v iteriq,spiram da qm s1s dni,ne hodq na daskalo,UJAS!kato s1m ve4erqla ne moga da zaspq i pla4a,stavam prez no6ta i ska4am za da izrashodq kaloriite koito s1m priela .kato se pogledna v ogledaloto se vijdam debela,a vsi4ki mi kazvat 4e s1m mnogo slaba Na 14 s1m-160,37kg.Ne si edinstvenata vmania4ena
    Анорексия...
    При теб не е просто вманиачаване!

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от fre3styl3
    Цитирай Първоначално написано от sappy
    Анорексия...
    При теб не е просто вманиачаване!

стигаа бе!!
    я по-добре ако това е истина отиди на лекар веднагаааа! говори с родителите си
    как може .. 160 - 37 килограма и да си дебела!

ако не се чувстваш добре в тялото си и 40 кг да станеш пак ще ти се струва че си дебела...така че по добре се стегни,почни да спортуваш-ще си повишиш самочувствието...килограми е ти са идеални спрямо ръста,недей повече да се отнасяш така към себе си,че може да си докараш анорексия

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    В края на лятото и аз се вманиачих на тема отслабване/килограми. Спрях да се храня и започнах да спортувам и все си намирах някаква физическа работа колкото да хабя енергия. В началото на ден хапвах най-много по 1 плод или въобще не ядях. Отслабнах АДСКИ много за изключително кратко време. Сега свалям килограми по-бавно, но като се кача на кантара и видя, че съм качила дори 500 кг и се паникьосвам. Така, че спокойно, не си само ти вманиачена на тази тема..

По темата:Не се интересувам от килограмите си,а от външния си вид
    Е виж сега ако качиш 500кг има за какво да се притесняваш
    Потемата: не се вманиачавай Убедена съм, че и 55 -57 да станеш пак ще изглеждаш страхотно :P
    П.С. Младото тяло винаги е красиво дали с 5 или 10 кг отгоре
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си