- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Постоянната МАНИЯ !!!
При мен е точно обратното - килограмите ми според мен са доста за височината ми, но аз пък се чувствам добре в тялото си![]()
I az sum vmania4ena na taq tema.kato ka4a malko i izpadam v iteriq,spiram da qm s1s dni,ne hodq na daskalo,UJAS!kato s1m ve4erqla ne moga da zaspq i pla4a,stavam prez no6ta i ska4am za da izrashodq kaloriite koito s1m priela.kato se pogledna v ogledaloto se vijdam debela,a vsi4ki mi kazvat 4e s1m mnogo slaba
Na 14 s1m-160,37kg.Ne si edinstvenata vmania4ena
![]()
или ти е станало голям комплекс или нямаш работаПървоначално написано от влюбена91
![]()
Анорексия... :хПървоначално написано от sappy
При теб не е просто вманиачаване!
Първоначално написано от fre3styl3
![]()
![]()
![]()
![]()
стигаа бе!!![]()
я по-добре ако това е истина отиди на лекар веднагаааа! говори с родителите си
как може .. 160 - 37 килограма и да си дебела!![]()
![]()
![]()
ако не се чувстваш добре в тялото си и 40 кг да станеш пак ще ти се струва че си дебела...така че по добре се стегни,почни да спортуваш-ще си повишиш самочувствието...килограми е ти са идеални спрямо ръста,недей повече да се отнасяш така към себе си,че може да си докараш анорексия![]()
Е виж сега ако качиш 500кг има за какво да се притеснявашПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
![]()
Потемата: не се вманиачавайУбедена съм, че и 55 -57 да станеш пак ще изглеждаш страхотно :P
П.С. Младото тяло винаги е красиво дали с 5 или 10 кг отгоре![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!