.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Първа английска в София

3драсти на всички !
    Направо към проблема ми.
    От София съм.В момента уча в една гимнаэия,в която обраэование няма.Каэвам го беэ никакво преувелиечение.Отивам там,эа да ми се отчита присъствие.Ясно ми е,че нищо няма да науча.И въпреки че историята,биологията,геогр афията и т.н не са ми толкова важни,искам поне английския еэик да го науча.А в това училище няма да се случи.Попринцип имам добра основа от преди,а и от престоя ми в Америка,но нямам практика,а в училището ми учебния процес е мираж,та накрая всичко ще отиде на кино.А и като цяло не ми се ходи там само эа да си раэхождам новите дрехи.Реших да се преместя в Първа английска.Въпросът ми е към хора,които учат или са учили там.Как е положението там?Учи ли се?Като цяло,какви са впечетленията ви?
    Благодаря ви много предварително эа отговорите.

pfffffff u4i se i to qko.... sled tva tvoito nikakvo daskalo svqt 6te ti se zavie.... ama do edin moment de posle i tam spira6 da u4i6...

em zna4i az sum 9ti klas v II AEG
    8mi klas ne sum ovril y4ebnik 6toto klasnata mi be6e na 25 i q praihme luda..
    sa sym 9ti klas y4a si4ko na angliiski i poznai mi purvite ocenki .. ;x
    syper trudno mi e i nz napravo..
    F0RZA SPAIN !

сега казвам моите впечатления -12ти клас съм
    -общо взето ако искаш да учиш трябва да влезеш в паралелка с 2ри език немски.То и в другите класове се учи,но там повече се шуми и така нататък....иначе както някои по горе спомена учиш до 9-10клас,после си вееш шнура из коридорите
    -нз с какво имаш намерение да кандидатстваш след като завършиш,но има много добри учители по Математика в това училище

Голям фен Аватара на krisence
    Имам прияели, които тази година влезнаха там и казаха, че се учи много! За по-горни класове обаче не знам.

Мега фен
    Град
    София
    Учи си се, но не знам как ще уредиш прехвърлянето- освен с министерска заповед или ако идваш чужбина, по друг начин не става.

hahaah y4at da se cepat brato

Повече от фен
    Кой клас си?
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си