.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

5 месеца закъснение на цикъла.

на 13 съм ...... мн се притеснявам................ И НЕ СЪМ ГО ПРАВИЛА!

Град
    Roma, Italia
    Normalno e na tezi godini.I az bqh taka idvashe mi,posle s meseci ne mi idva6e,taka 4e e NAPYLNO NORMALNO na tazi vyzrast.S godinite shte ti se regulira.SPOKO
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

spokoino znam 4e e nqkakav yjas i az sam minala prez tova dokato se normalizira mese4niq mi cikal

Цитирай Първоначално написано от remember_me
    spokoino znam 4e e nqkakav yjas i az sam minala prez tova dokato se normalizira mese4niq mi cikal
    И при мен така не се притеснявай, нормално е.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Хм..освен възрастта влияят и други фактори. Ако си променила рязко режима си на хранене, или си правила/правиш някаква диета,или пък се пренатоварваш прекалено много физически (тренировки пр.).. тези неща също оказват значение.
    Според мен е добре да отидеш на лекар, или поне да се посъветваш с личния си лекар.
    На една моя приятелка, на която й закъсняваше с 2 месеца й изписаха "Геритамин".. и веднага й дойде.
    Това са витамини А и Е и се продават в аптеките и без лекарска препоръка, но те съветвам по-добре си иди на лекар

На мен също ми е така...
    и стана защото дълго време бях на диета.. с отличен резултат.
    Ще се оправиш
    Яжте моркови, да сте здрави!

скойно и на мен като ми дойде понякога идваше, а понякога пропускаше по 1,2 месеца и ми се регулира чак след година и нещо

На 13 си-няма от какво да се притесняваш
    Stay up all night with the stars *

Спокойно нормално е!!Все пак си още малка и за това е така!И не мен ми е закъснявало с 2 месеца и половина, но висчко е ок!!Изчаакй и ако станат 7 месеца се посъветвай с лекар!

xaxa na 13 dge ... ne misli6 li 4e si malka za takia raboti

ззависи кога ти е дошло--- ако е скоро - може просто още да не ти се е нормализирало. но има и друг вариант - ако си спазвала диети- може да е настъпил някакъв хормонален дисбаланс и не е зле да се консултираш с генеколог

Това не може да бъде наречено закъснение на цикъла. Цикълът ти просто още не се е нормализирал, напълно нормално е.

Кво ти пука или ти е кеф гащите ти да са окървавени ;]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    На 13 си-няма от какво да се притесняваш
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си