- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесбийки, Гейове и др.
zna4i ima li mom4eta deto sa pravili sex sas nqkoi drugo mom4e(toest sa bili piqni i sa praveli sex sas nqkoi mom4e bez da znaqt ko praqt),ili momi4eta deto sa pravili sex sas momi4etata (toest bili piqni i ste si gi lizali)
(bez tapi komentari !!!!!!!!!!!)
*Заглавие на кирилица!
» Правила на форума
Тъпа е темата ти...тъп си и ти...![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
от тъпа тема какво очакваш????
...
Иии ся очакваш някой да си признае ... налии ?!?!!?![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
нищо не разбрах..
Cruel Intentions
(bez tapi komentari !!!!!!!!!!!)![]()
На тъпа и повтаряща се тема какви коментари искаш - остри?!![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
детето (автора) питаше за сексПървоначално написано от sladky2008
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ти обаче тука във форума си много отворена. КОй знае каква си компексиранаПървоначално написано от sladky2008
Казвам го, защото съм запозната и с други твои много "компетентни"мнения
![]()
...
тапа тема, 418904123890 на брой...
ебал сам и мъже(кат се сета се погнусявам от себе си ) и жени ... НЕ САМ ПЕДАЛ !!!![]()
привлича ме жени, харесва ми с жена , аз МС МАЙКАЛ![]()
xaxXx ама ти си голям злетак ма ... за к'фа мислиш мъЪ ... въшЛо по тъпИ коМенТ не мойШ ли пусНиш нз Дали има моМиЧе въФ гоРумА детоО да не Са е ЦелуВало със Момиче ... злетачка ... ти изобщо четеш ли Темите мъЪ пиклОо ... уруДПървоначално написано от sladky2008
![]()
хм ... 1во .. не ми казвай к'во да прая ... за да не ти кажа къде да са навреш ... На село мойш да отидиш ти ... Пък сички в тоя форум са някфи испращели ... да де почти всички ... тука са праят на много интересни пък всъщност са някфи .. ниски пъпчасали грозни пубертети ... тая ... пикла вече за нз кой път и чета коментар ... и се е много отвотена и нарежда ... и са мисли за много велика .. 12 годишно дете дето всяка вечер гледа ... "Сънчо" и си ляга с кокошките ... и са гордей с т'ва , че е хванала ... някоя дрисла като нея ... за циците и задника ... и и е плюла в устата .. пуснала и две мазни плюнки в устицата .. и вече била целувала момиче ... и к'фо мн ли си горда ...Първоначално написано от Maskata
![]()
![]()
Я верно се дръж по-прилично!Ок,момичето не е прочело темата като хората.Ок,целувала се е с момиче.Ти пък каква/какво си,та да и казваш 'пикла'.Сигурно си на 13 за да имаш такова детинско и просташко поведение.Стегни се малко,тук не сме длъжни да ти четем идиотщините,дошли ти наум поради хормони.хм ... 1во .. не ми казвай к'во да прая ... за да не ти кажа къде да са навреш ... На село мойш да отидиш ти ... Пък сички в тоя форум са някфи испращели ... да де почти всички ... тука са праят на много интересни пък всъщност са някфи .. ниски пъпчасали грозни пубертети ... тая ... пикла вече за нз кой път и чета коментар ... и се е много отвотена и нарежда ... и са мисли за много велика .. 12 годишно дете дето всяка вечер гледа ... "Сънчо" и си ляга с кокошките ... и са гордей с т'ва , че е хванала ... някоя дрисла като нея ... за циците и задника ... и и е плюла в устата .. пуснала и две мазни плюнки в устицата .. и вече била целувала момиче ... и к'фо мн ли си горда ... Very Happy Very Happy![]()
И да има такива, кой ще си признае ?
е защо да не си признаят..Това е просто форум, никой не те познава, не знае какъв си, може да си измисляш.......Първоначално написано от SK0RP10N
...
Aлооо изчадието!Въри на село,виж са само как пишеш,а да не говорим за "мислИнИното".Съжалявам родителите ти,че имат такогава смешно кретенче,дето ходи и цвъка по форумите и се прави на много отворено,а ако го накарат да ти го каже в очите,ще ми заеква на "ъ"Първоначално написано от beachy_bunny
xax чувствам се наредена ... хах на е нужно да с еправя след като съм си отворена ... а ти не си никой/коя ... , за да преценяваш каква съм и от къде идвам и какви са родителите ми ... плен спек сте ... злетациПървоначално написано от petet
Някой каза ,че никой нямало да признае.Аз ако бях го правила бих го казала ,тъй като мен директно си ми е мечта с едно момиче да пробвам =) Обаче за сега няма да ми се случи ,защото не искам друг партньор в живота си освен приятелят миТа за жалост ,за сега не . .
Правил съм секс със момче и то не бях пиян.
Бисексуален съм край на темата.
Видяхте ли, че някой си призна!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
az sum jena i sum go pravila s jena-ne bqhme piqni-nito tq,nito az,spomena e priqten,no nito se gordeq ot tozi fakt,nito puk se sramuvam!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Я ти се погледни, бе.Първоначално написано от srpsko_1988
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
КлишеееееееееееееПървоначално написано от srpsko_1988
Държиш се адски вулгарно. Успокой се малко. Май единствената изтрещяла тука си ти миличка. Само да не си даваме квалификации.Първоначално написано от beachy_bunny
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.