- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам ли шансове?
[quote="Alderis"]Тва момиче било голяма мърла... ужас... Мене ме е срам да си почеша ухото на обществено място, за да не си помисли няокй, че си бъркам в него, а тая пикае по автобусите и се насира в клас...омг...Първоначално написано от -Awww-Sugar's
Селско парче...
Човешката глупост граница няма ... момичето се ебава с вас, гледа как ще реагирате, а вие мърла била ... тц тц тц усрала се тя ... мда! Утре ще излезе, че е бутала и влак и влака се е строшил ...
Ти си най-тъпото същество у тоя форум.ЗАКЛЕВАМ СЕ !!!Първоначално написано от sladky2008
Е да де! Аз за т'ва настоявам, че предлога трябва да е "в" устатаПървоначално написано от baby_bitch
...ако зайо беше написал, че въпросната дума "стърчи"
![]()
, тогава "от"
![]()
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
мерси за коментарите... инче други недостатъци които имам е че единия ми зъб от предните е крив.. то ест малко назад е дръпнат... и не съм мускулест..
спкс ве пич нема да се притесняваш ... ако има момиче дет наистина те харесва не само секса значи е за теб![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
Да бе,то ще те набара някое негро и тогава ще те видим колко си отворенаПървоначално написано от sladky2008
![]()
По темата - не зависи колко е,а как го използваш,не се комплексирай от това
Човече,престани да гледаш филми с мачовци и живей в истинския животПървоначално написано от iwhswgrs
в него има : Румени бузи,Не идеално подредени зъби,по-дълги пръсти,по-къси пръсти,срамежливост ала бала.... сеш' се?
![]()
Уффф...ти си направо продукт на стереотипите...комплексите си ги създаваш сам
Възраст 16
Мислене и повдение: като на 8 годишно
Това ли ти е профила?!
Дете!Слушай!Докато сам не зпаочнеш да се харесваш,не очаквай да те харесват и другите!
леле боже наистина се надявам сладко2008 да се шегува и да не мисли така в истинския си живот,щото напраоооо...ми ебаси курвето ше е ако наистина е сериозна.Както и да е..за момчето-не се притесняай 13 см. са си достатъчни,а и не само това се гледа
ПП:курвата каза,че момчето има мн дефекти.Ми то и тя има ама се чукла със всеки срещнат мангал с миризлив к*р
еем щом казвааш.Обаче на мен ми се струва странно,че изобщо си се научила да пишеш.Все пак от твойта махала явно си най-ЕнтЕлЕгентнатаПървоначално написано от sladky2008
значи според вас тези "пробелеми" които изброих в крайна сметка не са проблеми?
Не са проблеми,има къде,къде ,хора с по- гадни неща....и пак си имат гаджета...
Защо не помислиш върху хубавите неща които притежаваш? Макар, че няма нищо лошо в това което изброи! За бога, живота е пред тебе, тепърва ще се развивашСупер си си, само си разкарай комплексите
Виж на хората как хич не им дреме и само се отварят (имаш жив пример)
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
[quote="sladky2008"]Първоначално написано от shokoto91
1во няма да ми се случи, защото не ям боклуци, а и ако все пак около цикъла имам подуване - зимам хапчета, които ми вършат перфектна работа.
2. за автобуса сама казваш, че не ти е за първи път, дори си мислила, че си го направила нарочно или нещо такова
3. стегни се малко и стига си правила циркова. Държиш се наистина като някоя дрисла вместо да вземеш да приочетеш някоя книга, пишеш глупости по форума... Не виждаш ли, че всеки те хули и на сички си им паднала много надолу.. по-добре смени тактикатаПросто съвет
съвет към автора: Момче имаш сини очи! Вече си свалил 50% от момичетатаедни гирички са около 45 лева! За 3 месеца ще се напомпаш достатъчно, че да можеш да ходиш без блуза! Ако си миеш редовно зъбите и са ти бели - проблема е никакъв! Усмихвай се широко с тия червени бузки сигурно си абсолутен бонбон! За пениса ти казах - въпросната Г точка, която е причината за вагиналния оргазъм се намира на не повече от 2-3 сантиметра от входа на влагалището, така, че проблема ти е никакъв. Има и още една точка, която се нарича епицентъер и се намира в самия му край и тя се стимулира доста при поза "ездачката". Тя пак може да доведе до оргазъм, но Г точката е по-вероятно да сполучиш. И тъй като голям процент от жените не получават вагинален оргазъм, най-вероятно единствения ти проблем е колко бързо можеш да си движиш езика
![]()
Успех!
По-спокойно с пожеланията, а?Първоначално написано от sladky2008
Детенце такива неща не се пожелават дори и на шега, но липса на обща култура така като гледам по постовете ти. Не знам кой те е пуснал тука, ама дразниш.Усети се и не пиши тъпи коментари, че и смешни. Поне ей такива като теб ме карат да разбера, че има и ПО-ТЪПИ от МЕН! Не е от съжеление мила, а просто човещина! Ако не знаеш какво значи това, потърси в талковния речник. Успех с търсенето!
По темата: Е кво като ти е 13? Размера не винаги е важен, а и както беше писал някой преди мен, не всичко е до секс. Измисляш си комплекси, а ти просто нямаш такива!Успех ти желая, няма нищо срамно!
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
принципно винаги си мълча на тъпите ти изказвания,но за пореден път се дразня на постовете ти...(вечее не се сдържам)....незнам тъпа ли си наистина или се опитваш да привлечеш вниманиеПървоначално написано от sladky2008
![]()
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
оу ей ся видях че не съм единствена която се дразни на тая пикла....няма ли кой да я банне!!!![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
+1Първоначално написано от sladky2008
![]()
подкрепям напълно мнението на сладку08..сега че някъв рус педал е комплексиран че му е малък..няма да тръгнем да го съжеляваме вси4ки/както стана/![]()
Sinan Sakic rulzzz
аз не го съжалявам, според мен 13 сантима са напълно достатъчни! Вече казах защо! А и не е важно колко имаш, а как го използваш!