- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам ли шансове?
остави го, той си я е харесал от отдавна.... в една нейните теми, които бяха качили по- горе си дрънкаха.... отиват си хората...Първоначално написано от AwwwSugar
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
виж сега малко недорасло момичеПървоначално написано от sladky2008
![]()
13 см ако му е невъзбуден (бърз урок по биология 8 клас "мъжкият полов орган може да се уголеми от 2 д0 3,5 пъти) -сметките си ги направи сама
Извода от по горното е че ще излезне надарен момък
Първо научи се да пишеш грамотно![]()
Второ първо мисли после пиши или говори
Трето Ако всички жени са като теб (снимката) по добре да стана гей
Четвърто Въпросните ти постове в този сайт ,говорят само за твойта двуличност или неосъзнатост към доста теми в сексуалният живот
Изказванията ти са на доста неграмотен човек![]()
или може би страдаш от раздвоени на личността или някаква подобна идиотщина ,знае ли човек май още няма лек за теб ( твойта болест се казва липса на внимание )
във възбудено състояние е 13..
И си е много добре !!! Ае стига си се комплексирал. Нали ти казвам, на моето мом4е му е толкова, а съседите му вече ми познават гласа от толкова виканеПървоначално написано от iwhswgrs
![]()
![]()
![]()
Искам да ти кажа, че си момче мечтаМожеш да си спокоен ,че ще си намериш приятелка. Не бързай ,чакай за точното момиче
![]()
" sladky 2008 " смешна си...мълчи си там и си гледай..... за лапане!!!
Така по темата: пич по спокойно...изобщо да не ти пука...има толко грозни момчета пък се мислят за "вижте ме кой съм" ...аз лично харесвам срамежливи момчета...както и да е... а за секса...винаги има начин... ако беше 20 см ще се чудиш дали пищи от болка или кеф...така че спок...без шашкане...важното е мозък да имаш другото има още да си расте....
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не е нито от червените бузи,нито от размера на пениса (който си е доста добър резултат 13 см.Не знаеш ли,че 8 сантиметра са напълно достатъчни...останалото са претенции)...Та причината е в твоето притеснение от несъществуващи кусури...момичетата не харесват комплексари.Всичко останало си ти е наред.
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
начи тва че имам един крив зъб или така да се каже не крив ми по изместен назад то ест от тези 4-те предни горни зъба не тези 2-та дето са посредата ми от ония които са до тях единият е назад дръпнат.... и тва не е проблем??смисл вас ако видите някое такова момче би ли ви станало гадно и би ли било проблем за вас примерно да сте гаджета с такова момче?
не, нямаш.
РазбиванеПървоначално написано от Visveal
![]()
![]()
И въпреки всичко съм съгласна, тва, което го дават след 12-1 през нощта са само някви фантазии, които комплексират хората.. Говоря за средностатистическите размери и тем подобни, знате![]()
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
да ти кат се виждаш с момичета и те ти викат ''Дай да ти видя пишката'' -''Окей'' - '' О не прекалено е малка,сорри бейби ама няма да стане''![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
бати тъпата курва си ти беПървоначално написано от sladky2008
в една тема бех гледала че си спала с над 10 момчета кува тъпа ! ТА по темата любовта идва когато най малко я очакваш :P
Пффф!Не сичко опира до пениса.Първо едно момиче за да тръгне сериозно с тебе няма да гледа каквоо веднага имаш в гащите ами ще се поинтересува какъв си ти,външност...(а до колкото казваш ти не изглеждаш зле)Не отричам важноста му ,но и не я поставям на 1 място.Зависи каква приятелка ще си хванеш!
![]()
БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо
abe zaregi na taq /ili toq/mozu4nite sposobnosti sa bannati o6te po rogdenieПървоначално написано от sladky2008
пфФфф таз тема няма ли да я заключат
момче..като си грозен се хвърли от някой мостще си спестиш проблемите както и на други околко теб
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
гледах сега едно твое мнение че за тебе размера има значение е в кои граници (см) би правила секс с дадено момче?Първоначално написано от therichbitch
nad 15![]()
http://vid.data.bg/cxcobydj?ct=sim#vid - вижте това.. според вас на този колко см му е ?
Първоначално написано от sladky2008
![]()
![]()
ne ti ne si dobre...mi 4e kakvo my e na mom4eto???toi iska da my pomognem ti go podtiska6 o6te pove4e...egasi zlobnite hora det ima 4esno...
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
xax emi 1vo probvai da si s nqkoq p1k 6te vidi6 kolko 6te se zad1rjitekolkoto do razmera napiii e i 6te i e dobre
![]()
LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!
абе шансове нямал !!! я ела тука да та нацелувам.. недей се излагасъздаваш си глупави комплекси .. ако не те щат ела при мене аааааааа
![]()
![]()
![]()
п.п. ае със здраве![]()
Първоначално написано от Bellatrix
хахахахах за лицето на газа![]()
![]()
skype shiit12