- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пудра или Фон дьо тен?
Първоначално написано от iPurple
..+1..
нито едното!! много са вредни за кожата И ДВЕТЕ!!!
+1Първоначално написано от LaPeNcEto0o
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
i dvete
fon du den na Impala & pudra na Avon![]()
Фон Дио Тен рлЗз.. [[ и мн рядко ползвам пудра..ддзн предпочитам ФДТ]]![]()
\
/
фон дьо тен![]()
много ми е интересно как би иглеждало едно лице с основа само с фон дьо тен, без пудра. По принцип използвам и двете
.......
Еми аз лично предпочитам фон дьо тен, но понякога слагам и двете :P
0bicham te !{~}{~ [h]~
Нито едното,чак ме хваща яд,че преди съм се мазала няма нищо по хубаво от едно чисто лице...без нищо по него...сега даже са ми смешни момичетата с фон дьо тен като ги видя по улицата
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
^Така е. Кожата изглежда свежа и млада. Доскоро много исках да си взема пудра или фдт, но май повече исках пудра. Както и да е. Тези дни,след като се прибрах от разходка, случайно се погледнах в огледалото и определено ми хареса какво виждам. Осъзнах, че нямам нужда от никакви мазила за лицето си. Нито имам да прикривам неравен тен, нито имам някакви фрапиращи белези, бръчки също нямам.Много по-добре е така, когато кожата може да диша. А и си представям лятото каква е гледката, когато имаш фон дьо тен и/или пудра и се изпотиш.Всеки с предпочитанията си, на мен не ми се нрави идеята.
^ оо лятото е адски смешно, особено фон дьо тена така яко се разтича, че нямам думи. Иначе аз си предпочитам фдт, нищо, че не използвам. Самото ми лице в момента е много по - красиво от като се мажех с фдт.
Stay up all night with the stars *
Определено пудра . Преди ползвах на avon , а сега на golden rose .
Пудра,по-лесно е за нанасяне .. и ми харесва повече как стой![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
не слагам много често само като излизам някъде на кафе или насам натам, но определено пудра на манхатън![]()