- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Топирате ли се?
Ne za6toto ne znam to4no kak a i vredi mnogo na kosata!!!
рядко
Преди се топирах, но вече не! Косата се накъсва и уврежда пък и се страмя да не използвам лак за коса... Сега се изсушавам със сешуар и след това отгоре в корените минавам с преса и си хващам бритончето с една фибичка... Така поне не използвам лакове и пяни пък и е много по-дълготрайно издържа 3 дни поне след което си мия косата и отново го правя...![]()
+Първоначално написано от !sKaM_g0
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Не!![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
не защото нямам нужда ..косата ми е обемна
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Първоначално написано от _mimi7y_
![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
и аз съм по същия начин нали много ми е къса косатаПървоначално написано от Sintya
:P
Bring it on baby.. I taste good!
Не, смятам, че е лелско и тъпо... Така ми изглежда.
Не, а и не ми се отдава много![]()
![]()
nicolepcd
Има доста такива теми, но както и да е. Аз не се топирам, защото това накъсва косата, пък и е доста грозно (няма да коментирам колко е банално).![]()
не се топирам защото не ми харесва имам приятелки които толкова много се топирват че чак им стои грозно,иначе аз съм пробвала да видя как ми стои и се харесвам добре ми стои ама просто не съм свикнала всеки ден да си я топирвам и си ми е най-добре да ми е както си е нормална
ДАААААААААААА![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Мии от време на време ...![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Не, не ми харесва.![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Попринцип се топирам само ако има повод .. иначе просто си правя обем с пресата![]()
От една година : D
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
не, пък и не мога![]()
Рядко ... в месеца веднъжкогато има повод и искам по различна прическа,понеже когата ми е мн права
![]()
Ами не... ако имам нужда приятелките ми бързо я "топират", без да я увреждат![]()
еlsy![]()