.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73

Всеки човек има собствено разбиране за вкус и стил.
    Не може цял един град да се определя относно модернизъм, че и да бъде срявняван с друг.

Цитирай Първоначално написано от ville baby
    София...но истинските столичани , а не някакви селяндурчета , които са дошли тука от 2 месеца , говорят ми на меко и ми се правят наа големите софиянчета вече може би 50% ако не и повече са такива в София...деба стойте си в селата , бе ...
    а вие като сте от София се мислите едва ли не за нещо повече от хората от малките градове...стойте си в София и си тънете в боклуците...
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Незнам в кой от двата града се обличат по-хубаво, но при устойни проучвания най-красивите жени са в Бургас.Помня даже репортажа преди около 2години по BTV.Без да се обиждат останалите-из България има много красиви жени. :P
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от Weakness
    е как бе в "големия град" са най-модерните :Д добре че са софия и варна,че нии от простолюдието да не ходим голи
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Където съм аз! Там е най-модерно!

moeto mnenie e 4e trqq da si nameri6 nqkakvo hobi...ili ne6to dr s koeto da si zap1lva6 vremeto

Супер фен
    Пхаххаа, баси темата
    nicolepcd

Град
    Добрич :o)
    HAhxhahxaHXhahXHahxha На Луната са най-модерно облечени..

Цитирай Първоначално написано от Omen
    moeto mnenie e 4e trqq da si nameri6 nqkakvo hobi...ili ne6to dr s koeto da si zap1lva6 vremeto
    +1 вместо да размишляваш по въпроса къде се обличат по "модерно"
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Супер фен Аватара на pinki
    В Долно уино :P (има такова !) Не бе бъзикам се Във Варна според мене
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    София
    OMG.. Ти нещо не си добре!И к'во,ако ти кажем София,ще дойдеш ли живееш тук ли?!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    София...но истинските столичани , а не някакви селяндурчета , които са дошли тука от 2 месеца , говорят ми на меко и ми се правят наа големите софиянчета вече може би 50% ако не и повече са такива в София...деба стойте си в селата , бе ...
    Я мълчи МА !!!!!

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от hottie
    някои хора си задават ебати важните въпросите
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Навсякъде сте курволяк...

Град
    Between The Hell and The Heaven
    мн сте злеее
    няма значение
    от Варна съм,но моето мнение е,че в София се обличат по-добре...не за друго,но там избора е ,до някаква степен ,по-голям
    но като цяло в родината сме 1-2 години по-назад от световните модни тенденции а и то тука се набляга на курвенския вид...

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Да , наистина тънем в боклуци....преди години София беше един много хубав град...сега е като голямо село и някои хора много се заяждат с мен , само защото това , което казвам не им изнася.... истината боли , нали?

Град
    Bucharest, Romania
    Да , наистина тънем в боклуци....преди години София беше един много хубав град...сега е като голямо село и някои хора много се заяждат с мен , само защото това , което казвам не им изнася.... истината боли , нали?
    hah мен ли имаш предвид?че се дразня с теб?няма кво да се засягам не живея в София..а за тва че София била кат голямо село вие сте си виновни мила ми софиянко

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    sofiq e takava miseriq.varna e grada k1deto bix iskaa da jiveq.prosto v sofiq ima mn zam1rsqvane zadr1stvaniq,nqma more.............. varna rlz
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    in my world!
    А къде задават по глупави въпроси???!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от splendour
    sofiq e takava miseriq.varna e grada k1deto bix iskaa da jiveq.prosto v sofiq ima mn zam1rsqvane zadr1stvaniq,nqma more.............. varna rlz
    и аз бих искал да живея във Варна но даже и да не го направя там всичко е по - яко и града,и хората и всичко

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    града няма значение.. са отделен въпрос е, че в София са събрани хора от цяла България, които ПЛЮЯТ нашия град, но в същото време се състезават кой да влезе в университетите тук, смени си регистрационния номер на колата и ХОП! вече е софиянец.. тва и е ХИПЕР смешно.. особено като им чуя говоря и лошо ми става, с тия меки диалекти.. счупват ме.. тва ме дразни, нямам нищо против тия хора, просто ме дразни държанието им - надменни и плюят София, но са първи тук..
    иначе за обличане - до вкуса е, въс всеки град си има хора с вкус аз не следвам мода, а си купувам каквото си харесам..

Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    града няма значение.. са отделен въпрос е, че в София са събрани хора от цяла България, които ПЛЮЯТ нашия град, но в същото време се състезават кой да влезе в университетите тук, смени си регистрационния номер на колата и ХОП! вече е софиянец.. тва и е ХИПЕР смешно.. особено като им чуя говоря и лошо ми става, с тия меки диалекти.. счупват ме.. тва ме дразни, нямам нищо против тия хора, просто ме дразни държанието им - надменни и плюят София, но са първи тук..
    иначе за обличане - до вкуса е, въс всеки град си има хора с вкус аз не следвам мода, а си купувам каквото си харесам..
    +1
    Ето и едно компетентно мнение (:

Мега фен
    да, създанийце, мерси, че изказа тази така ''болезнена'' истина.проблема е само в това, че логическата връзка нещо ти се губи
    въпрос: къде хората се обличат по-добре
    ''компетентен'' отговор: софия, ама само истинските софиянци, а не и тия, които говорят на ''меко'' и са дошли от ''селата'' (друг е въпроса кво разбираш под 'село') та значи според теб тва, че еди кой си говори ''на меко'' ,го прави недобре облечен?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    da,e,bratle, i az mn mraza nEkvi ot PROVINCIQTA taka da me "s4upvat" s ptostotiqta si,e,bratle!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си