.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от ville baby
    Да , наистина тънем в боклуци....преди години София беше един много хубав град...сега е като голямо село и някои хора много се заяждат с мен , само защото това , което казвам не им изнася.... истината боли , нали?
    да, създанийце, мерси, че изказа тази така ''болезнена'' истина.проблема е само в това, че логическата връзка нещо ти се губи
    въпрос: къде хората се обличат по-добре
    ''компетентен'' отговор: софия, ама само истинските софиянци, а не и тия, които говорят на ''меко'' и са дошли от ''селата'' (друг е въпроса кво разбираш под 'село') та значи според теб тва, че еди кой си говори ''на меко'' ,го прави недобре облечен?
    s tva selo ako 6te se obijdame na sofiqnci sre6ty selqni prosto....... razbiram da si ot niy iork,moskva,parij...........sofiq e stoli4kata na na6ta malka d1rjavi4ka v koqto vmesto da sme edinni se obijdame koi ot k1de e .ami s1jalqvam am kato se rajdam ne si izbiram koi i k1de da me rodi.nali taka?ima si xora i xora.dori i da sa ot selo [istinsko selo naprimer pobeda....] nqma nikakvo zna4nie.a tva 4e sa se izmestili v sofiq si e li4no texen izbor.iskat da se realizirat a v b1lgariq tva i ina4e si e trydno.basi delenieto.b1lgari sre6ty cigani okkey [v1preki 4e i te sa xora] ama da se piyem zaradi grada si.............tva e mnogo mnogo t1po i pokazva koi e selqndyra [selqnin ozna4ava 4ovek koito jivee na selo,a selqndyr-4ovek koito nqma elementarna kyltyra i se d1rji kato 4ybanin]
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от splendour
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от ville baby
    Да , наистина тънем в боклуци....преди години София беше един много хубав град...сега е като голямо село и някои хора много се заяждат с мен , само защото това , което казвам не им изнася.... истината боли , нали?
    да, създанийце, мерси, че изказа тази така ''болезнена'' истина.проблема е само в това, че логическата връзка нещо ти се губи
    въпрос: къде хората се обличат по-добре
    ''компетентен'' отговор: софия, ама само истинските софиянци, а не и тия, които говорят на ''меко'' и са дошли от ''селата'' (друг е въпроса кво разбираш под 'село') та значи според теб тва, че еди кой си говори ''на меко'' ,го прави недобре облечен?
    s tva selo ako 6te se obijdame na sofiqnci sre6ty selqni prosto....... razbiram da si ot niy iork,moskva,parij...........sofiq e stoli4kata na na6ta malka d1rjavi4ka v koqto vmesto da sme edinni se obijdame koi ot k1de e .ami s1jalqvam am kato se rajdam ne si izbiram koi i k1de da me rodi.nali taka?ima si xora i xora.dori i da sa ot selo [istinsko selo naprimer pobeda....] nqma nikakvo zna4nie.a tva 4e sa se izmestili v sofiq si e li4no texen izbor.iskat da se realizirat a v b1lgariq tva i ina4e si e trydno.basi delenieto.b1lgari sre6ty cigani okkey [v1preki 4e i te sa xora] ama da se piyem zaradi grada si.............tva e mnogo mnogo t1po i pokazva koi e selqndyra [selqnin ozna4ava 4ovek koito jivee na selo,a selqndyr-4ovek koito nqma elementarna kyltyra i se d1rji kato 4ybanin]
    ето за това говорим
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Не е вярно, че в София има по- голям избор. Това са глупости.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Не е вярно, че в София има по- голям избор. Това са глупости.
    Според мен предлагането е едно и също.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    v Keniq nai qki drexi imat
    Да не би да си мислиш, че там ходят с листа на гениталиите? Защото някой ми беше казал. че баща ми ходи гол, само с листо... Просто изказването беше тъпо, нищо лично. Не знам с каква цел си го казала, но не беше смешно.
    mindscan

Като че ли не съм забелязала да има такова "състезанийце" между Мадрид и Барселона, да речем. Или пък между Вашингтон и Ню Йорк, пхах. Хората си имат много по-интересни занимания от това да се постяват пред глупави дилеми, откровено казано.

У Горно Пищаларе.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Да не би да си мислиш, че там ходят с листа на гениталиите? Защото някой ми беше казал. че баща ми ходи гол, само с листо... Просто изказването беше тъпо, нищо лично. Не знам с каква цел си го казала, но не беше смешно.
    zemi me ope4i na klada o6te malko
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    zemi me ope4i na klada o6te malko
    Казах, че не се заяждам, човек, просто попитах с каква цел го написа тва.
    mindscan

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Олеле, е*ати просташкия въпрос..
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

мнооого тъпа тема..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Може пък да се обърнем към телевизията, да направят една статистика...че тоо как не са се сетили до сега не знам.
    Жизнено важен и полезен въпрос е това! София и Варна са най - тясно свързаните градове в България все пак.

DupniCaaAa .....
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

V mangasariq (rofl) olee mn zabavna tema (rofl) (rofl) a i v cervakoriq sa mn moderni

Град
    The Girl fr0m hell..
    В НИТО ЕДИН ОТ ИЗБРОЕНИТЕ ГРАДОВЕ!!

ВИДИН rlzz БАте!?
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    PLOVDIV :P
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Мега фен Аватара на Infinity
    To infinity and beyond.

НАВСЯКЪДЕ ЩО ПРОДАВАТ ПАРЦАЛКИ - ИМИТАЦИЯ НА НАЛОЖИЛИТЕ СЕ ИЗВЕСТНИО МАРКИ!! :P НАВСЯКЪДЕ ЩО ПРОДАВАТ МЪЖКИ ДЪНКИ С КРИСТАЛЧЕТА ПО ТЯХ... ХАхахаХАхахах

Град
    Where streets have no name
    Ния у Казаново и Титан-Бургас сме най-убо Ублечени! Шшшш уееее,вия ни знайти ко убо се Убличат наШТи моми. ЗИлени пантальончита и сигнално жълти блузки. Е,бате,къртим мивки!

omgg !!!!! BYRGAS plowdiw

Град
    Видин
    Мое да сте фьешън, ама варненчанките са си по яки :>
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    The Land Of The Doomed
    Цитирай Първоначално написано от Weakness
    е как бе в "големия град" са най-модерните :Д добре че са софия и варна,че нии от простолюдието да не ходим голи
    +983484

Темата е толкова оригинална,умна и важна, че чак ми люти на очите ..

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Гръмни се... аз харесвам моя стил .. доволна ли си... Тъпа надувка
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си