- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- В кой град сме по-модерно облечени, Варна или София?
s tva seloПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
![]()
ako 6te se obijdame na sofiqnci sre6ty selqni prosto....... razbiram da si ot niy iork,moskva,parij...........sofiq e stoli4kata na na6ta malka d1rjavi4ka v koqto vmesto da sme edinni se obijdame koi ot k1de e .ami s1jalqvam am kato se rajdam ne si izbiram koi i k1de da me rodi.nali taka?ima si xora i xora.dori i da sa ot selo [istinsko selo naprimer pobeda....] nqma nikakvo zna4nie.a tva 4e sa se izmestili v sofiq si e li4no texen izbor.iskat da se realizirat a v b1lgariq tva i ina4e si e trydno.basi delenieto.b1lgari sre6ty cigani okkey [v1preki 4e i te sa xora] ama da se piyem zaradi grada si.............tva e mnogo mnogo t1po i pokazva koi e selqndyra [selqnin ozna4ava 4ovek koito jivee na selo,a selqndyr-4ovek koito nqma elementarna kyltyra i se d1rji kato 4ybanin]
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
ето за това говоримПървоначално написано от splendour
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Според мен предлагането е едно и също.Първоначално написано от varnen4e
Да не би да си мислиш, че там ходят с листа на гениталиите? Защото някой ми беше казал. че баща ми ходи гол, само с листо... Просто изказването беше тъпо, нищо лично. Не знам с каква цел си го казала, но не беше смешно.Първоначално написано от splendour
mindscan
Като че ли не съм забелязала да има такова "състезанийце" между Мадрид и Барселона, да речем. Или пък между Вашингтон и Ню Йорк, пхах. Хората си имат много по-интересни занимания от това да се постяват пред глупави дилеми, откровено казано.
zemi me ope4i na klada o6te malkoПървоначално написано от preichetoy
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Казах, че не се заяждам, човек, просто попитах с каква цел го написа тва.Първоначално написано от splendour
mindscan
Олеле, е*ати просташкия въпрос..![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
мнооого тъпа тема..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Може пък да се обърнем към телевизията, да направят една статистика...че тоо как не са се сетили до сега не знам.
Жизнено важен и полезен въпрос е това! София и Варна са най - тясно свързаните градове в България все пак.
DupniCaaAa .....
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
V mangasariq (rofl) olee mn zabavna tema (rofl) (rofl) a i v cervakoriq sa mn moderni
В НИТО ЕДИН ОТ ИЗБРОЕНИТЕ ГРАДОВЕ!!![]()
ВИДИН rlzz БАте!?![]()
![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
PLOVDIV :P
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
НАВСЯКЪДЕ ЩО ПРОДАВАТ ПАРЦАЛКИ - ИМИТАЦИЯ НА НАЛОЖИЛИТЕ СЕ ИЗВЕСТНИО МАРКИ!!![]()
:P
НАВСЯКЪДЕ ЩО ПРОДАВАТ МЪЖКИ ДЪНКИ С КРИСТАЛЧЕТА ПО ТЯХ... ХАхахаХАхахах
![]()
![]()
Ния у Казаново и Титан-Бургас сме най-убо Ублечени! Шшшш уееее,вия ни знайти ко убо се Убличат наШТи моми. ЗИлени пантальончита и сигнално жълти блузки. Е,бате,къртим мивки!![]()
omgg !!!!! BYRGASplowdiw
Мое да сте фьешън, ама варненчанките са си по яки :>
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
+983484Първоначално написано от Weakness
Темата е толкова оригинална,умна и важна, че чак ми люти на очите ..
Гръмни се... аз харесвам моя стил .. доволна ли си...![]()
Тъпа надувка
![]()
![]()
![]()
![]()