.

Виж резултатите на анкетата: Мислите ли,че забраняването на тези храни е полезно?

Гласували
60. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да,трябва да се забранят,трябва да останат полезните и здравословни храни

25 41,67%
  • Не ме интересува,не ям в училище

6 10,00%
  • Не,всеки е свободен да яде каквото пожелае

29 48,33%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Идеята едва ли ще се реализира. Това нещо го говорят от няколко години. А ако се продават само плодове на лафката, хептем никой няма да си пазарува от там. При нас голямото междучасие едно 90% от хората отиват в близките магазинчета или кафенета.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

ми нз.... може би ще е по-добре не само по цял ден да се тъпкаме с банички и мазнотии, които наистина са вкусни, но и калорични и неполезни...

аз съм доволна

Повече от фен
    Едно човешко тяло има нужда от всичко...толкова голяма нужда има от мазнини, сладки неща и т.н. колкото и от витамините.
    Как ще си набавяме тези неща, ако в училищата бъде забранена продажбата им? Поредната тъпотия от България...
    При някои училища междучасието е 20 минути как те ще идат малко по-далеко за тези 20 минути, за да се наядат? Защото наистина не може да караш 7-8 часа в училище на 2 моркова или 2 домата?
    На мене не ми пука особено какво ще продават в лафката, защото от там си зимам само Орбит

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    От една страна е ок, но от друга - просто няма смисъл, защото на никой не му пречи да си купи например чипс или баничка или каквото и да е друго от "вредните храни" преди училище и до го внесе. Губи се целия смисъл на това което искат да забранят..... Може да не сте съгласни с мнението ми, но....мисля, че съм права.
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Град
    Видин
    Аз и без това не си взимам нищо от даскалото там закуските сигурно са от втората световна и като си вземеш няма шанс да не те пререже.Само от време на време си взимам банички ама не от даскалото,а извън щото съм им фен
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

Град
    ВаРнАаАа
    Омг!!Тва е глупаво..сякаш не може да отскочиш в голямото и да си земеш нещо от близкият магазин..Да не говорим,че на лафката винаги е по-скъпо Всеки си взима решения за себе си!

Град
    Русе
    С една дума България... пффф
    Never Back Down!

Супер фен
    Даа и като ги махнат ще сложат "здравословни" храни на двойни и тройни цени, защото няма да има нищо друго Плюс това, до повечето училища има близки магазини и лафки и закусвални.. но ако си на зор трябва да им търпиш глупостите И какво, като не ядем сладки и мазни храни от училище, ами от съседния магазин ще станем по здрави ли ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си