- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Забраняват мазните и сладки храни в училищата
Идеята едва ли ще се реализира. Това нещо го говорят от няколко години. А ако се продават само плодове на лафката, хептем никой няма да си пазарува от там. При нас голямото междучасие едно 90% от хората отиват в близките магазинчета или кафенета.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ми нз.... може би ще е по-добре не само по цял ден да се тъпкаме с банички и мазнотии, които наистина са вкусни, но и калорични и неполезни...![]()
Едно човешко тяло има нужда от всичко...толкова голяма нужда има от мазнини, сладки неща и т.н. колкото и от витамините.
Как ще си набавяме тези неща, ако в училищата бъде забранена продажбата им? Поредната тъпотия от България...
При някои училища междучасието е 20 минути как те ще идат малко по-далеко за тези 20 минути, за да се наядат? Защото наистина не може да караш 7-8 часа в училище на 2 моркова или 2 домата?![]()
На мене не ми пука особено какво ще продават в лафката, защото от там си зимам само Орбит![]()
От една страна е ок, но от друга - просто няма смисъл, защото на никой не му пречи да си купи например чипс или баничка или каквото и да е друго от "вредните храни" преди училище и до го внесе. Губи се целия смисъл на това което искат да забранят..... Може да не сте съгласни с мнението ми, но....мисля, че съм права.
Аз и без това не си взимам нищо от даскалото там закуските сигурно са от втората световна и като си вземеш няма шанс да не те пререже.Само от време на време си взимам банички ама не от даскалото,а извън щото съм им фен![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
Омг!!Тва е глупаво..сякаш не може да отскочиш в голямото и да си земеш нещо от близкият магазин..Да не говорим,че на лафката винаги е по-скъпоВсеки си взима решения за себе си!
![]()
С една дума България... пффф
Never Back Down!
Даа и като ги махнат ще сложат "здравословни" храни на двойни и тройни цени, защото няма да има нищо другоПлюс това, до повечето училища има близки магазини и лафки и закусвални.. но ако си на зор трябва да им търпиш глупостите
И какво, като не ядем сладки и мазни храни от училище, ами от съседния магазин ще станем по здрави ли ?