- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-лошият козметичен продукт!
имах едно от Ейван за черни точки от него ми се появиха пъпки по бузите и под очитеПървоначално написано от darla
..а преди това нямах
![]()
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Е ти черни точки по бузите ли имаш?
Аз за черни точки използвам трици и то само по носа си ги мажа, много се изсушава кожата иначе.
За най-гаден продукт определям фдт на Импала.
Първоначално написано от Baby_b
не то е гел и се води и за пъпките...мия си цялото лице,не само кадето имам черни точки![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Гарниер Пюр 3в1 имаше обратен ефект-вместо към подобряване,работите станаха по-зле и лосиона за тяло с кокос и соево мляко на Ейвън-голям боклук,целия лепне
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Не мога да кажа, че някой продукт е лош и т.н. защото на всяка коса/кожа всичко действа по коренно различен начин. Например на мен някои от продуктите на Ейвън за лице на мен не ми действаха добре и ефектът им беше противоположен. Визирам продукт против пъпки. Нямах пъпки, но просто реших да го пробвам. На следващия ден по лицето имах 2-3 пъпчици.. за мен това е лош продукт. За някои други, може да е обратното...
Всичко на Мейбълин, два три пъти се излъгах с тях.
Има една зелена спирала дифайн а лаш, направо отврат, освен че ми слепва миглите, просто ми тежи на очите. Подариха ми Виши нормадерм на едно обучение, много силно ароматизиран е, а това не говори добре, направо ме е страх да си го сложа. Орифлейм и Ейвън са тиха лудост....има още, но не мога да се сетя...
Give me your best shot motherfucker!
Гел за измиване на лице на Елеа! Е втори път няма да се излъжа да си купя такова българско "чудо"! Връщам си се на Ексфолиак![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Wash and Go i Хед & Шолдърс баща ми ги пробва направиха му пърхота още повече,а аз пробвах един на Nivea-розов за изправяне това е ебати боклуууууууууукааа не е истина просто от него ми излезе пърхот![]()
и то ебати пърхота
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Също и на Avon шампоаните са ужасни ...
+1Първоначално написано от Vincitore
Bring it on baby.. I taste good!
един молив за очи на орифлейм и едни лакове...и шампоана на дав май белия те са 3 вида нз за какво се води ама са бял,тъмно син и светло син...та от него почна да ми капе косата,добре че навреме се удетих и пак си минах на шаума![]()
и както написахашампоан Wash and Go
шампоан Head and Shoulders
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
[quote="summergir1"]За ФДТ съм напълно съгласнаПървоначално написано от summergir1
![]()
![]()
![]()
Супер боклуци са!И не само ФДТ,а Импала като цяло
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wash and go шампоана е отврат, появи ми се пърхот от него
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
и на мен така също и от оня другия "против пърхут" Хед & ШолдърсПървоначално написано от gabi_94
![]()
![]()
![]()
Wash and Go, Head and Shoulders, Avon, Oriflame (имат само някои хубави кремове, всичко друго е шит), Дева(започна да ми капе косата от един шампоан техен), Елеа, Golden Rose, Ruby Rose, Gliss(шампоан) и това са тези, за които се сетих.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами аз съм много доволна от "Wash'n'go" много мекичка ми става косатаИ тва за Импала че били много зле...ами като цяло може и да са зле,но аз съм суууупер доволна от моливите за очи
![]()
Иначе като най-лош продукт..един молив за вежди на Орифлейм,супер твърд,направо трябваше да се раздера кожата за да има някакъв супер мизерен ефект..супер зле е този молив,пък и когато тръгнах да го подострям винаги се чупеше от 2-3 мм. няма да се излъжа с тоя молив повече :P
garnier.. pffffffff
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Аз съм 7мия човек,който пише в тази тема,че не е доволен от Garnier Pure 3 в 1Тва е най-големия боклук,който съм ползвала някога!!!От него ми излязоха още повече черни точки и кожата ми стана още по-мазна
![]()
От шампоаните на "Wash and go" и "Head and shoulders" ми се появява пърхот ии косата ми става на слама... мноо е гадно ,, * за мене тая марка са големи боклуци .^.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
на мен пък изобщо не ми стана нищо от гарниер даже изобщо , не ми се омазни повече кожата или да излезнат точки само дет аз неизползвам гарниер 3 в 1 а др гарниер за черни точки нз при вас защо такаПървоначално написано от nops94
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
da zasega i azПървоначално написано от roksana_1
Като абсолютно пристрастена към пяна за коса: Черен тафт за някаква си там коса...Имаше нещо лилаво-цикламено но самата опаковка.
Фдт и пудра импала,шампоан уош анд гоу,шаума и хед анд шолдърс,Орифлейм всичко,Айвън Шампоаните,голдън роус всичко,