.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от darla
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Цитирай Първоначално написано от MoN4eTy**
    ГАРНИЕР ПЮРЕ 3в1 ЕБАСИИ.. колко пари хвърлих.. а само ми се обрина кожата
    и на мен беше адски гадно ..имах една пъпчица мих се с гарниер и ...на другия ден 10 ..баси
    to e za mahane na 4erni to4ki,ne za pupki!
    имах едно от Ейван за черни точки от него ми се появиха пъпки по бузите и под очите ..а преди това нямах
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    и на мен беше адски гадно ..имах една пъпчица мих се с гарниер и ...на другия ден 10 ..баси
    имах едно от Ейван за черни точки от него ми се появиха пъпки по бузите и под очите ..а преди това нямах

Е ти черни точки по бузите ли имаш?
    Аз за черни точки използвам трици и то само по носа си ги мажа, много се изсушава кожата иначе.

За най-гаден продукт определям фдт на Импала.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor

Е ти черни точки по бузите ли имаш?
    Аз за черни точки използвам трици и то само по носа си ги мажа, много се изсушава кожата иначе.

не то е гел и се води и за пъпките...мия си цялото лице,не само кадето имам черни точки
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Гарниер Пюр 3в1 имаше обратен ефект-вместо към подобряване,работите станаха по-зле и лосиона за тяло с кокос и соево мляко на Ейвън-голям боклук,целия лепне
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Не мога да кажа, че някой продукт е лош и т.н. защото на всяка коса/кожа всичко действа по коренно различен начин. Например на мен някои от продуктите на Ейвън за лице на мен не ми действаха добре и ефектът им беше противоположен. Визирам продукт против пъпки. Нямах пъпки, но просто реших да го пробвам. На следващия ден по лицето имах 2-3 пъпчици.. за мен това е лош продукт. За някои други, може да е обратното...
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Всичко на Мейбълин, два три пъти се излъгах с тях.
    Има една зелена спирала дифайн а лаш, направо отврат, освен че ми слепва миглите, просто ми тежи на очите. Подариха ми Виши нормадерм на едно обучение, много силно ароматизиран е, а това не говори добре, направо ме е страх да си го сложа. Орифлейм и Ейвън са тиха лудост....има още, но не мога да се сетя...

Give me your best shot motherfucker!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Гел за измиване на лице на Елеа! Е втори път няма да се излъжа да си купя такова българско "чудо"! Връщам си се на Ексфолиак

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на Vincitore
    Wash and Go i Хед & Шолдърс баща ми ги пробва направиха му пърхота още повече,а аз пробвах един на Nivea-розов за изправяне това е ебати боклуууууууууукааа не е истина просто от него ми излезе пърхот и то ебати пърхота Също и на Avon шампоаните са ужасни ...

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от Vincitore
    Wash and Go i Хед & Шолдърс баща ми ги пробва направиха му пърхота още повече,а аз пробвах един на Nivea-розов за изправяне това е ебати боклуууууууууукааа не е истина просто от него ми излезе пърхот и то ебати пърхота Също и на Avon шампоаните са ужасни ...
    +1
    Bring it on baby.. I taste good!

Град
    in my world!
    един молив за очи на орифлейм и едни лакове...и шампоана на дав май белия те са 3 вида нз за какво се води ама са бял,тъмно син и светло син...та от него почна да ми капе косата,добре че навреме се удетих и пак си минах на шаума
    и както написаха
    шампоан Wash and Go
    шампоан Head and Shoulders
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    [quote="summergir1"]
    Цитирай Първоначално написано от summergir1
    фдт: impala
    За ФДТ съм напълно съгласна Супер боклуци са!И не само ФДТ,а Импала като цяло

Супер фен Аватара на gabi_94
    Wash and go шампоана е отврат, появи ми се пърхот от него
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Wash and go шампоана е отврат, появи ми се пърхот от него
    и на мен така също и от оня другия "против пърхут" Хед & Шолдърс

Wash and Go, Head and Shoulders, Avon, Oriflame (имат само някои хубави кремове, всичко друго е шит), Дева(започна да ми капе косата от един шампоан техен), Елеа, Golden Rose, Ruby Rose, Gliss(шампоан) и това са тези, за които се сетих.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами аз съм много доволна от "Wash'n'go" много мекичка ми става косата И тва за Импала че били много зле...ами като цяло може и да са зле,но аз съм суууупер доволна от моливите за очи
    Иначе като най-лош продукт..един молив за вежди на Орифлейм,супер твърд,направо трябваше да се раздера кожата за да има някакъв супер мизерен ефект..супер зле е този молив,пък и когато тръгнах да го подострям винаги се чупеше от 2-3 мм. няма да се излъжа с тоя молив повече :P

garnier.. pffffffff
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Аз съм 7мия човек,който пише в тази тема,че не е доволен от Garnier Pure 3 в 1 Тва е най-големия боклук,който съм ползвала някога!!!От него ми излязоха още повече черни точки и кожата ми стана още по-мазна

От шампоаните на "Wash and go" и "Head and shoulders" ми се появява пърхот ии косата ми става на слама ... мноо е гадно ,, * за мене тая марка са големи боклуци .^.
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от nops94
    Аз съм 7мия човек,който пише в тази тема,че не е доволен от Garnier Pure 3 в 1 Тва е най-големия боклук,който съм ползвала някога!!!От него ми излязоха още повече черни точки и кожата ми стана още по-мазна
    на мен пък изобщо не ми стана нищо от гарниер даже изобщо , не ми се омазни повече кожата или да излезнат точки само дет аз неизползвам гарниер 3 в 1 а др гарниер за черни точки нз при вас защо така
    Bring it on baby.. I taste good!

nivea bye-bye spot не помага!!!!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от roksana_1
    Golder Rose и лаковете .... поне за сега
    da zasega i az

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Като абсолютно пристрастена към пяна за коса: Черен тафт за някаква си там коса...Имаше нещо лилаво-цикламено но самата опаковка.

Фдт и пудра импала,шампоан уош анд гоу,шаума и хед анд шолдърс,Орифлейм всичко,Айвън Шампоаните,голдън роус всичко,

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Всичко на Импала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си