- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-лошият козметичен продукт!
Taft лаковете за коса,особено златистата опаковка,ужасни са,направиха ми косата на нищооооо.Също и Wash&Go,отвратителни шампоани.
както казаха вече всичко зависи от твоята коса/кожа..например сестра ми използва Хед & Шолдърс вече 3 години ако не и повече и е адски доволна..на мен обаче не ми действа добре..така че правете си изводите![]()
Ти всички продукти на Орифлейм ли си ползвала, за да правиш такова обобщение? И на пук на всички ще кажа, че половин година бях с Wash and Go и си бях доволна. А като най-голям боклук определям молива за очи на Golden Rose, ужасно твърд е!Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Аз пък съм много доволна от Garnier Pure 3in1...зависи си от типа на кожата...
Garnier 3 v 1,вс което сам имала на Impala,Golden rose, спрей за тяло с череша - Avon, пяна за коса Taft,лак за нокти и фдт Maybelline ,пудра Max factor
Молива за очи на Golden Rose,бахти боклука,фдт на импала,черния тафт,една пудра от ейвън![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ползвала съм доста от продуктите на Орифлейм (айде не са всички,но кремовете +25,+35,+45 не ми трябват,както и някои червила)Първоначално написано от BlueCat
Иначе от всяка серия шампоани,балсами,маски,пар юми,тоалетни води и сенки съм използвала поне по един продукт,от гланцовете съм си слагала от повечето в розов нюанс,кремовете за ръце също съм ги ползвала (1-2 пъти),душ-геловете също са кофти,а лаковете се лющят бързо,а и реалния им цвят рядко съвпада с този на каталога,заздравителите и белия молив за нокти са АБСОЛЮТНО копие на тези от Ейвън (а не тези на Ейвън да са копие на Орифлейм,защото Ейвън ги пуснаха първи) ... Абе що се отнася до Ейвън и Орифлейм преспокойно мога да кажа,че съм ползвала почти всичките им продукти (говоря за тези,които използват тийнове на моята възраст) ... Все пак аз,майка ми,леля ми и няколко приятелки сме дистрибуторки на някоя от двете фирми и имаме доооста от продуктите![]()
шампоаните на clearведнъж се измих с такъв и втори път не го направих
![]()
ООО определено "WASH AND GO" и "HEAD AND SHOULDERS"
Абсолютно доказано и експериментирано че от тях се получава пърхут!Не се шегувам,освен на мен имам толкова много познати които те оплакват от тях..
о4евидно от 1000000 4овека при 1 има ефектПървоначално написано от Pooky
![]()
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Първо държа да отбележа че всяка кожа е различна и реагира по-различен начин. Няма да обобщавам и да казвам че не харесвам дадена марка, защото това не е така, пък и не съм пробвала всичко.
Абсолютно всяка марка има лоши за МОЯТА кожа продукти, но имат и подходящи за мен. Примерно, Clinique имат хубави фдт-ни, коректори и пудри... но не всички. Maybelline Pure makeup foundation е супер, но тяхния Dream Matte Mousse Foundation изсушава кожата страшно много, но пък ружът им от същата линия mousse е много хубав.
Всякаква козметика тествана над животни е лоша за мен. Избягвам да копувам такава.
Видях че много хора не харесват Head and Shoulders, но аз им харесвам шампоана. Стигнах до убеждението че този против пърхот НЕ премахва пърхота, но веднъж ако се отървеш от него (с Низорал както направих аз примерно) шампоана помага той да не се възвърне. just throwing that out there
Просто има много продукти които не са подходящи за мен, и няма да изброявам всичко, но пък има още толкова от които съм много доволна.
пс: така като спорите за Avon и Oriflame сте ми много смешни. 1во всяка кожа е различна 2ро 100% съм сигурна че не всичките им продукти са боклуци. Ще извинявате, но като обобщавате по такъв начин малко ми е трудно да повярвам че знаете за какво говорите. Това не е насочено към никой... просто отбелязвам.
![]()
И моята майка и леля са дистрибутори на Орифлейм, и аз съм ползвала доста от продуктите, особено от бялата козметика и съм много доволна. Лаковете наистина са доста некачествени, но от другите неща които съм ползвала нямам оплакванияПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
Аз съм много доволна от горещото олиоПървоначално написано от BlueCat
![]()
![]()
В сегашния каталог е с намаление на 1.50лв. и си поръчах 20 бройки
![]()
![]()
А иначе преди имаше един адски гланц за устни,но за около година го бяха спряли и гледам сега пак го има,но цвета вече не е същия и мисля да не си го вземам (а беше толкова готин)
![]()
^^Аз съм много доволна от плодовите гланцове за устни. Миришат много яко, а и не лепкат (за разлика от някои на Ейвън).
А по темата - ми шампоаните на Орифлейм повечето са гадни![]()
Лаковете (малките) на Голдън Роуз, за мен са пълни боклуци, защото и след топ-лак се белят!![]()
От Сънсилк - шампоан и балсам ми се омазнява косата за буквално един ден.
Незнайно защо и ми пада вече повечко....може би от него.
За черните точки не ми помага нищо, дори и Гарниера, който беше 8-9 лв. уж и за черни точки. Лъжат и мажат колкото си искат....
всичко на айвън и орифлейм е пълен боклук![]()
![]()
също и Голден роуз
![]()
![]()
![]()
Аз никога не съм ги харесвала..Първоначално написано от Pooky
![]()
![]()
![]()
![]()