- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем-депилатоар или кола-маска?
![]()
Хора, поставена съм пред дилема, хах. Кое е по-добре? И под кола-маската разбирайте при козметик.При какви обстоятелства космите израстват по-бавно? Имам и депилатоар, и на козметик мога да си позволя да ида, но искам да направя така, че космите ми да растат възможно по-бавно. Идеи?
Едит: Става въпрос най-вече за подмишници и за областта бикини.
Кола маска.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+ 1Първоначално написано от Sigrina
![]()
При кола маската,ефекта е по траен.Доколкото разбрах искаш космите ти да растат по бавно,така че това е най-доброто от тези два варианта![]()
Суетата.Моят любим грях.
Кола маска естествено! Депилатор само като помириша и ми става лошоИмам чувството, че са токсични...
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Колата маска разбира сеВярно е, че боли обаче при депилатоара е все едно, че се бръснеш на другия ден космите набождат
...
Ми честно да ти кажа депилатора си е точно като самобръсначката!Само където ако е много скъп може и да е малко по-добре от самобръсначката!За това кола маска!!!
И аз. Не мога да разбера как може да имат тоооолкова отвратителна миризма.Първоначално написано от Axel_f
Кола маската е най-добрият вариант.![]()
въпросният крем има същия ефект като самобръсначката .... така че дали се бръснеш или ползваш крема е се 1 ....
най - добрия ватиант е кола маска![]()
Еми естествено че с кола маска....депилатоарът е като бръсненето...![]()
Кола маска-ефектът е по-дълготраен,а крем-депилатора е все едно се бръснеш
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Ааа, тоя крем-депилатоар вярно миришел УЖАСНО, бе!![]()
Кола-маска ще е, мерси на отговорилите.![]()
kola maska
тва че и двете саа в някво ако може да се каже течно състояние не значи че имат един и същ ефект ...![]()
определено кола маска....депилатоарите са си един вид бръснене
Кола маска![]()