- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Харесвате ли класния си ръководител ?
Моята класна всички мн я обичат, защото е мнооого миличка.. просто душица.![]()
Офф моята е единствената гадна учителка в цялото даскало почти!?!? :@ :# Баси офцата.
Р. Хайен - английски
ПС - Даже не и знам първото име
az moita si q haresvam d/g i kato u4itelka e dobra i kato klasna no izkritikuva stila mi na obli4ane i tova me podrazni![]()
Като видях името просто се пукнах от смях хаха кат фиткаПървоначално написано от OregorN
![]()
![]()
![]()
Иначе моита (по математика) супер точна госпожа мн ме радва![]()
Дам мн я харесвам
До сега не ми се беше падала по-яка класна, всички много я обичаме, тя ни направи по-задружни![]()
Супер е класната,по АЕ ни преподава,но не знам до кога ще ни изтърпи.![]()
Тазгодишната ми класна е със малко години стаж и не може да се оправи с 26 подивели ученика.Аз стоя на първия чин(понеже не спирам да говоря) и когато се разкрещи, тя по- точно писка,лошо ми става.
Докато предната ми класна-възхищавам и се.Толкова силна жена, толкова добра.Много съм щастлива, че ми беше класна.Така ми липсва, надявам се някой ден да се върне и отново да ни бъде класна.![]()
![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Не, даже хич не я харесвам. Супер безотговорна жена, не може да се изразя правилно, противоречи си доста, когато дискутираме дадена тема, изключително пристастна и нагла. Преподава ми по биология и имам само шестици, но ако зависеше от мен до сега да е уволнена.![]()
Не, добричка е, но не се застъпва за класа и не е готова да се жертва заради него..
Класната ми преподава по икономика..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Супер е.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
ем... не е зле не обяснява много добре ама карайпо География и Икономика преподава :P
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
Лидия Попова е най-добрата от най-добрите. супер класна е и невероятен човек.
Таня Романова----->История------->абе става
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
даа обичам си класнатадаже незнам как ни търпи ние сме такива диваци
![]()
![]()
![]()
да кефи ме като класна но предмета...НЕЕЕЕЕЕ!!!! физикаа..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moqta klasna napysna.. 6t0t0 q p0dlydihme .. n0 be6e d0bra,be6e p0 nemski!Sq 6tql0 da idva nqkva 20 godi6na,Petrova mai se kazva.![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
Мн я обичам мойта класна... блондинка е
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Оо от нашия клас само аз си обичам класнатаЦялата област я мрази, само аз си я обичам
Много печена жена, винаги е държала дисциплината под строг контрол, винаги ни е помагала ако имаме някакъв проблем, независимо в каква област .. + това е и председател на училищния съвет в нашата област. Супер уважавана е от целия град, област и от всичките си колеги. Жалко, че учениците я мразят
![]()
П.П: Преподава ни по БГ и Литература![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
qka e,po Hoos/Himiq/mi prepodava,golqma manq4ka![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ъф коурс, че го харесвам.![]()
Don't worry, be happy!
Изопщо ..... ужасна е
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
моята много си я харесвам,само дето ся измисли една глупост-учим теми по биология на изуст щот тряало да се готвим за изпитите след 12 клас![]()
разбирам,мисли ни доброто но все пак сме само 9 клас
![]()