- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Харесвате ли класния си ръководител ?
Попринцип ме кефи защото ми извинява отсъствията срещу една добра дума![]()
И е от ЦСКА.Първоначално написано от triple-sss
![]()
Класната е най-големия пич,който познавам!
Не ме кефи особено, взела е все повече и повече да се сдухва![]()
Класната ми е страхотен човек и педагог.Винаги се старае да сплотява класа и да въдворява ред и дисциплина.Тя е учителка по история и винаги казва толкова много интересни неща,които няма в учебника.![]()
![]()
Ми г/д става
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Супер тъп човек е класнияужас..!!И днеска е званял на майка ми и е говорил некфи глуспоти .. аман от него искаме целия кс да го сменим..!Ако някои знае плс да каже как става
Харесвам я... Не я харесвам... Не знам... Жената си разбира от професията, макар че по-отмъстително същество едва ли ще срещна някога.
моя класен е най-готиния даскало в училище и всички ни завиждат че той ни е класен като преподавател е супер а като класен е навероятен независимо за какво става въпрос винаги можеш да отидеш при него и той да ти даде съвет без да ти се кара цялото даскало се изповядва пред него защото всички му имат доверие и защото квото кажеш пред него остава там. Много си го обичам!!!
Ем мойта класна е мноо печена... ама кат я поизнерва още малко, друго ще казвам![]()
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
нашия класен е просто неверятен,най-добрия човек,когото познавам.
Страшно мил и мн мн добър.Никога не съм го чула да се ядоса или да крещи -мн рядко се срещат такива мили хорамн си го обичкаме сички
![]()
Малко сме разумните.
Ами...става.Разбира си много от предмета, също така изисква много от нас (се пак сме паралелка с литература), ама като класна бих я заменила единствено с господина ми по история![]()
Nqma6 nujda ot mnogo priqteli...stigat ti 3ma,4ma..No takiva,4e v s1rcata im rani ot tvoite bolki da ima...Taka 4e gr1m da udari,sveta da zamr1kne....I daje v groba...Da znae6,4e nqkoi rovi za da te izm1kne........!!!
Моята ми е по математика. Не обяснява зле (не че мн рабирам, амам математиката не ми се отдава), ама като класна и като човек е ужасна. Не проявява и капка разбиране, за нея сме най-лошия клас, непрекъснато ни се кара, че имаме неизвинени (за класа са около 25-30, а съседния имат 75, но това не й прави впечатление). Когато говори изведнъж повишава то н и почва да крещи... не е добре женицата, многото математика побърква хората...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
много е яка госпожата.. а и разбира химията( на мен не ми се отдава мн мн )![]()
само дето нз как ни търпи, цялото училище е пропищяло от нас, само тя ни обича още
![]()
![]()
горе долу ... иначе си я побъркваме секи ден![]()
Юлиана Близнакова се казва- музика
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
Първоначално написано от TinkyWinky
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от TinkyWinky
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Omfg!Първоначално написано от BlueSmoke..
Учиш в ПМГ Ловеч, нали?!
![]()
![]()
![]()
Иначе моята класна е страхотна! Обожавам я! Прекалено много ѝ се качвам на главата, но въпреки всичко ме кефи страшно много като човек, преподавател и класен ръководител! Поклон за нея!
Готина е по характер,но е най-строгата в цялото училище...преподава по счетоводство-един НЕлюбим на учениците предмет..казва се Златина Стоянова
![]()
Мн мн мннн си харесвам класната![]()
Ии .. по англ. ми е ..
за първа година![]()
многоооо печен човек е![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
мразя го тоя насрания..
da, ama kat ne mi be6e klasna me kefe6e pove4e
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!