- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Харесвате ли класния си ръководител ?
Мойта супер много ме нервира ... като учител става,ама като класен е .... прави проблеми за най.малкото нещо.Много е зле
![]()
M.Dimitrova
Ne stava kato klasna.... Ne moje da se opravi s klasa kato takava..tq znae samo da kreshti i da se propovqdva pred nasPyrvite dve godini q tarpqhme,ama to veche ne se izdyrja..
Ne stava i kato ychitelkaTaka de ako ychitelka e jena,koqto si stoi na buroto i ot vreme na vreme prashta po nqkoe lape do magazina da i vzeme shokolad ili dve qbylki(ednata chervena - drygata po malko chervena
)
PS. No za smetka na tova si imame 2-ra gospoja,koqto ni e kato klasna i e mn pechena![]()
Румбата Иванов - математика класен ми е от 3 години - suxне че нещо, просто антипатия
Венити...из дефинитли май февърит син (rock)
Лелее...Браво,бе,хора!
Само аз ли си харесвам класната?Моята е супер и като човек,и като преподавател по български и литература.Накратко казано...Страхотна е!
"Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун
дааа.. !! няма по-свестен и як даскал от него.. ! след завършването на випуска ми.. няма да преподава вече за тфа ше мъ напрайме последните 3 години възмойно най-хубави![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
да добър учител е (по биология въпреки че съм много зле) преподава добре и влиза в положението на учениците. когато имаме проблеми споделяме с нея и ни помага.
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Тя е отвратителна! Води ни по немски и нито ни обяснява както трябва,нито пък е готина!всички я псуваме наум!
Все едно съмот корица на спиание,
винаги съм център на внимание,
виж ме как влизам с трясък
чети всеки вторник за мен в "Блясък"!
Става г-жата.По биология е.Ако има спор м-у някой в класа го решава веднага.
голям шемет емн е пекана,добре,че не ми преподава
![]()
класната ми не ме кефи ваобще, само вика кара се за отсъствия и няма чувство за хумор![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
Никак! Мразя я...
Класен имам аз. Пич е, преподава по информатика и информационни технологии.
П.П. Ехаааа.. и по другите раздели било яко.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Мм да, харесвам яПо физическо ми е ..
Готина е, весела и се базика постоянно, само че от време на време много вика, но какво да се прави...професионално изкривяване
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
И аз мойта класна я тача....колкото и да я ядосваме тя се вика " Това ви е за последно...." то наистина някой път ша ни е зя последно,ама нали знаете....След всеки край следва ново начало!![]()
Колкото и странно да звучи - харесвам я, даДържи се добра, а и аз съм и любимка и точно по нейния предмет съм много рядко изпитвана
![]()
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Добра е като човек и като учител,амаа не извинява отсъствия![]()
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Първоначално написано от Bianca
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Първоначално написано от Colouring
Предишната - да, супер як човек беше, за всякакви проблеми ни помагаше, не ни се караше много, само в крайни случаи, абе въобще много, много яка класна.
Сегашната е отврат, ама й се подмазват всички пред нея, била най-добрата класна, пък после била много тъпа, искали да я сменят, отврат била. Ега ти подмазвачите![]()