.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 143
    Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Мойта супер много ме нервира ... като учител става,ама като класен е .... прави проблеми за най.малкото нещо. Много е зле

M.Dimitrova

Ne stava kato klasna.... Ne moje da se opravi s klasa kato takava..tq znae samo da kreshti i da se propovqdva pred nas Pyrvite dve godini q tarpqhme,ama to veche ne se izdyrja..

Ne stava i kato ychitelka Taka de ako ychitelka e jena,koqto si stoi na buroto i ot vreme na vreme prashta po nqkoe lape do magazina da i vzeme shokolad ili dve qbylki(ednata chervena - drygata po malko chervena )

PS. No za smetka na tova si imame 2-ra gospoja,koqto ni e kato klasna i e mn pechena

Румбата Иванов - математика класен ми е от 3 години - sux не че нещо, просто антипатия
    Венити...из дефинитли май февърит син (rock)

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Лелее... Браво,бе,хора! Само аз ли си харесвам класната?Моята е супер и като човек,и като преподавател по български и литература.Накратко казано...Страхотна е!
    "Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от Chrissie
    Лелее... Браво,бе,хора! Само аз ли си харесвам класната?Моята е супер и като човек,и като преподавател по български и литература.Накратко казано...Страхотна е!
    Ми просто си случила на готина класна...
    Дега нашата се заяжда за най-малкото, а истинските проблеми в класа ги пренебрегва...

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    дааа.. !! няма по-свестен и як даскал от него.. ! след завършването на випуска ми.. няма да преподава вече за тфа ше мъ напрайме последните 3 години възмойно най-хубави
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

да добър учител е (по биология въпреки че съм много зле) преподава добре и влиза в положението на учениците. когато имаме проблеми споделяме с нея и ни помага.

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Тя е отвратителна! Води ни по немски и нито ни обяснява както трябва,нито пък е готина! всички я псуваме наум!
    Все едно съмот корица на спиание,
    винаги съм център на внимание,
    виж ме как влизам с трясък
    чети всеки вторник за мен в "Блясък"!

Става г-жата.По биология е.Ако има спор м-у някой в класа го решава веднага.

голям шемет е мн е пекана,добре,че не ми преподава

класната ми не ме кефи ваобще, само вика кара се за отсъствия и няма чувство за хумор
    Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/

Никак! Мразя я...

Град
    Бургас
    Mоята класна е отврат... най-гадния очител в цялото даскало ае общо зето всички си я мразят :P

Град
    Ямбол
    Класен имам аз. Пич е, преподава по информатика и информационни технологии.

П.П. Ехаааа.. и по другите раздели било яко.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Не мога да го понасям тоя толкова е заблуден и тъп,че...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Мм да, харесвам я По физическо ми е .. Готина е, весела и се базика постоянно, само че от време на време много вика, но какво да се прави...професионално изкривяване
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

И аз мойта класна я тача....колкото и да я ядосваме тя се вика " Това ви е за последно...." то наистина някой път ша ни е зя последно,ама нали знаете....След всеки край следва ново начало!

Моята класна е ДЪ БЕСТ

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Колкото и странно да звучи - харесвам я, да Държи се добра, а и аз съм и любимка и точно по нейния предмет съм много рядко изпитвана

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Град
    Долината На Идиотщината
    Добра е като човек и като учител,амаа не извинява отсъствия

Супер фен Аватара на gabri3lla

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Много готин човек, уникална е.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Да,много я харесвам!

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Предишната - да, супер як човек беше, за всякакви проблеми ни помагаше, не ни се караше много, само в крайни случаи, абе въобще много, много яка класна.
    Сегашната е отврат, ама й се подмазват всички пред нея, била най-добрата класна, пък после била много тъпа, искали да я сменят, отврат била. Ега ти подмазвачите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си