- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Харесвате ли класния си ръководител ?
Не,мразя яТя нито за класна става, нито разбира много от предмета си. За щастие с английския нямям проблеми и не ме взела на мушка.
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
Точно моята няма как да я харесвам .. ЗЛОБАРКА Е ! Стане ли нещо в училище някой нещо направи ли вика първо мен ..да чуела моята версияВоди предметите инфорационни технологии // обън натиснете обън // физика, биология, математика като цяло не знае какво говори
![]()
Поправяме и глупавите грешки и извинението и е, че от толкова въртене на даската не знаела кво става
ама ние като объркаме на дъската го прай на проблем
;дд крещи за абсолютно всичко ПЪЛНА ИСТЕРИЯ ;ДДДДДД
И както казвам злобарка е ;дд за 25 стотни не ми писа 6 за края на годината
![]()
Кво ли да очаквам жената е пред пенсия ;ддддддд
значиив началния курс класната бешее много добра, много си я обичам .. след това в 5ти клас класен ни беше учителя по изобразително, той преди това не е бил учител, амаа много печен, много ни угаждаше - просто супер си беше човека.. но беше с нас само една година и си направи собствено ателие и така .. 6 и 7 клас с госпожата по БЕЛ .. ужас, сега в 7ми клас направо се изпокарахме, какви ли глупости не каза за мен, ама не ми пука .. сега ми се радва като ме види
да видим следващата как ще е...
![]()
I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free![]()
След миналата година със сигурност ТЯ не НИ харесва.
Едва ли ще ни е класна вече.
Некадърен клас...
Уникален човек![]()
Последно на екскурзията се напихме с него,тогава видях истинската му същност,и той е човек,като всички с други проблеми ...![]()
Целия клас го обичаме,приятели сме с него..![]()
Класния е печен!Преподава по физическо..![]()
Уникална е ! Няма такъв готин и свестен човек като нея![]()
I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love ... be everything that you need ... <3
Честно казано... не. Преподава добре, но според мен (а и повечето хора от класа ми, да не кажа всички) се държи като някоя пораснала кифла :/ Както и да е, още една година ще я търпя и толкова. ^^
i see your true colors and that's why i love you.
В 8 клас не си харесвахме като цяло класната. Преподаваше ни по БЗО. Но целия клас хукнахме при директора и я сменихме. Надявам се тази да е по-добре,че..... лошо ни се пише.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Страхотен човек! Преподава отлично. Много я харесвам!![]()
нашият класен (физик) е голям пич![]()
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Първоначално написано от LeDa
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ние бягаме от час тя ни извинява отсъствията съпер ее :ДД