.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Музиката е изкуство точно както литературата, ИЗНЕНАДА.
    Както мама казва: "Голямото изкуство е това, което променя нещо дори и минимално в теб. Всичко останало е душевна чикия."
    Ако наистина уважаваш музиката толкова, то не ти прави чест да отричаш така книгите.
    Обаче както за чалгарите, така и за тея дето не щат да четат- имат си глави на раменете и сами решават какво да правят с тях.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от global
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    В коя посока, бе, капут безподобен? Всеки може да слуша каквото си иска и просто си представям по какъв начин ги "отучваш" да слушат чалга. Литературата наистина е възвишена, но когато се възползваш от това изкуство, и ти самият ставаш възвишен. Но просто не знам как да ти го набия в жалката главица. Ти си безнадежден случай.
    Капут ще викаш на баща си.
    Така, както преди години не е имало чалга, така може да няма и занапред. С помощта на агитация дялът на чалгата доста намаля. С какво за теб е по-важно да ми набиеш на мен за възвишената литература отколкото на чалгаджиите качествената музика? Нали самата твърдиш, че е невъзможно и, че всеки ще си слуша/чете, каквото си иска? Аз съм си възвишен и без твоята литература, имам си други начини да се възвисявам - един от тях е музиката.
    Чалгата е нещо преходно, ти самият го каза. А литературата е вечна.

Nice one

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

LONSDALE88
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LONSDALE88
    Не намесвайте поп-фолкО,той нема да умре!
    http://zazz.bg/play:b3095a10
    Поп-фолка не е преходен,той е завинаги в сърцата ни !!!!!!!

LONSDALE88
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Nice one
    Поп-филка е подраздел на музиката,тва вашето звучи така:
    Музиката е нещо преходно,а литературата вечна

Нищо че сте прочели 5 книги,4 от тях Пепеляшка и братя Грим

Стиловете в музиката се променят, еволюират, жанровете на мода се променят.
    Както и в литературата.

Нали знаеш, че Пепеляшка е на Шарл Перо?

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

LONSDALE88
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Стиловете в музиката се променят, еволюират, жанровете на мода се променят.
    Както и в литературата.

Нали знаеш, че Пепеляшка е на Шарл Перо?
    Да и го набием на Пепеляшка,знам от кой е написана!

Еми променят се,така че не плюйте поп-фолка,щото Радо Шишарката е велик!
    Dа не ми се правят всички,че слушат хаУуСчЕе и рап генгста ЪъЪЪ,а у тех да бучи Планета ТВ

Аре венозно на кой не му харесва ретро чалгата

...
    Как ме разгада, от първи поглед в дълбоките ми сини очи?

Аз не разбирам к'во гузен - негонен се буташ тука, слушай чалга, яж силна храна, бъди здрав и щастлив, тука сега за книгите спорим.
    И най- тъпото е, че и аз и Бианка казваме, че всеки сам избира к'во да слуша, а не се караш с г-дин "Не чета книги, щото се боря с чалгата"

И въобще, кво става тука?! Това като оная мацка в темата за градските и селските "фешани" дето изцепи 3 кила абзац за Румяна (?!?!??)

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

LONSDALE88
    Guest
    Намесвате поп-фолка,а за оня кафеняк global нема какво да коментирам,доста е ограничен

А това дали слушаш чалга или не,по-Ентелигентен ли те прави

^ Не, но точно тоя global изръси огромната глупост, че предпочита да се бори срещу чалгата, пред това да седне и да прочете някоя стойностна книга. Така че не разбирам защо точно нас нападаш.

LONSDALE88
    Guest
    Ненападам никой,просто се занимавам с глупости да убеждавам децата в нещото,което сами ще осъзнаят

^ Ето защо са ти били часовете по литература и български език. Както каза Raybeez, ако се интересуваше от тези неща, щеше да можеш да подреждаш мислите си правилно и да ги формулираш така, че човекът срещу теб да те разбере, ама не. Цитат след цитат.

Ти си каза позицията, но нямаш време да се аргументираш. Апф

Ти имаш личния опит да си месар, но даваш акъли за дърворезба, с оглед, че да си месар е много приятна работа, която ти харесва, нищо че никога не си говорил с дърводелец нито разбираш от дърворезба, камо ли да си виждал такова нещо. Кажи ми, колко обективно и обосновано ти е мнението?
    Е за това са книгите, за това е допълнителната информация, общата култура и т.н.
    Това, че си избрал нещо не го прави най- добрият избор. Ти просто си направил избор от много такива. Това, че не четеш книги не те прави оригинален и уникален, това че не слушаш чалга не те прави умен или интелигентен.

С две думи, даваш общо впечатление на кон с капаци. Нат куул.:Р

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Втф...

ако не уважаваш родната си история не уважаваш и самия себе си, заеби българската държава и народ като цяло...

А това за литературата няма да го коментирам, защото ми е изключително близко на сърцето изкуство.

Явно просто си праволинеен и пуст човек, това е.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Първо са общата култура и знанието, чак след това идва въпросът каква музика слушаш.
    А по дяволите, каква обща култура имаш ти, който отричаш литературата като изкуство и част от човешкия живот?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    телевизионни образователни предавания...

леле леле...
    минута е много е трепач

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си