- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дневен грим
Какъв грим използвате в ежедневието?
например: (спирала, гланц или червило, сенки за очи, какви цветове всичко което ползвате)![]()
Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
101 + нейната 2ра такава тема![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
абе ти само се заяждаш бе, аз си се интересувам не искам да се прочувам из някакъв си форум...като те дразни не пиши просто!Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
ако слагам,защото понякога (много често) ме мързи слагам гланц (задължително),спирала,моли в и понякога сенки..Не използвам фдт нито пудра,обичам естественотоКато цветове...хмм ами гланца е прозрачен в повечето случаи,спирала-черна,молива-кафяв,като очите ми или черен,а сенките(ако ги има) са кафяво на клепачите и с цвета на тена ми под веждите.
п.п Данно ме разбра,че не ме бива в обясненията
хахаха ти на колко години си а...явно имаш доста свободно време затова ти е кеф да се заяждаш с хората. като гледам какви коментари си писала по други теми ...нямам думи...затова си запази мнението !Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Просто ни писна всеки ден да четем едни и същи въпроси и теми.
Хах аз не се заяждам,а изразявам мнениеПървоначално написано от chuppiz
Що се отнася до коментарите ми по темата за изкуствената коса - ми тези коси са ми противни,а Елиту ми е антипатична
С нисък умствен капацитет и голямо самочувствие без покритие,т.е.нормално е да я тровя
![]()
А що се отнася до теб - май ти имаш много свободно време щом го губиш в пускане на ПОВТАРЯЩИ СЕ и ТЪПИ теми (някои,от които пускаш по 2 пъти)
Освен това,това на колко години съм не определя свободното ми време![]()
не съм искала да пусна една и съща тема два пъти просто грешка...ако темата ти се струва тъпа...много е лесно- ПРОСТО НЕ ПИШИ...израси си мнението по някоя тема, която ти е много интересна...и готово, или си създай тема която не се повтаря, че да си доволна! малка...да не казвам !!!Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Сигурно има около един милион теми като тази! И какво се разправяш, като знаеш, че не си права? Просто ти казаха директно истината, а ти се опитваш да се измъкнеш с дрънканици от типа "Като не ти харесва не влизай".![]()
Emii hubavo ...nqkoi da mi iztrie temata togava ...golqqqqm problem ...ne se izmykvam taziii He}|{Ha_Dpo|`a da ne kazva koi e prost, da gleda sebe si ....Първоначално написано от WaterLilly
Малка...какво?!Първоначално написано от chuppiz
Я се доизкажи или не ти стиска нещо
![]()
Не стига,че не си права в случая (за спора говоря),а и си невъзпитана![]()
Аз себе си,си се гледам,но за разлика от теб виждам по-далеч от носа си и гледам и останалите
Айде спри да спориш,защото само се излагаш така![]()
П.П.Пиши на БЪЛГАРСИ!!!Все пак си БЪЛГАРКА!!!![]()
Ей авторката:ТЪПА СИ И НЕ СЕ СЪРДИ КОГАТО ТИ КАЗВАТ ИСТИНАТА!!!ТЪПА СИ И ТО МНОГО!!!!!![]()
![]()
Понякога си слагам малко черен молив и евентуално спирала.
Но много много не обичам да се гримирам преэ деняСамо като иэлиэам някъде вечерта ми идва муэата
А и тогава мога да си се раэвихря и да си сложа по-тежък грим.
![]()
This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late...
Who was I to make you wait?