.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Може ли модерастите да ми сменят паролата?

Аз съм терминатора, и си забрайх паролата и искам да мия я сменят и изпратят на пощата шото калпава им система отказва да ми я възтанови. Изпратих им едно послание че не мога да вляза не ми се обърна внимание, така че ае по сериозьно, става ли. Тук съм за да помагам и давам акъл, па ша ми крийте паролата

Супер фен
    Град
    България

Re: Може ли модерастите да ми сменят паролата?

Цитирай Първоначално написано от TohiZbulev
    Аз съм терминатора, и си забрайх паролата и искам да мия я сменят и изпратят на пощата шото калпава им система отказва да ми я възтанови. Изпратих им едно послание че не мога да вляза не ми се обърна внимание, така че ае по сериозьно, става ли. Тук съм за да помагам и давам акъл, па ша ми крийте паролата
    Не, ти не си терминатора! Ти си кретен!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Re: Може ли модерастите да ми сменят паролата?

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Цитирай Първоначално написано от TohiZbulev
    Не, ти не си терминатора! Ти си кретен!
    да, наистина е кретен и то от класа

Ммм, да. Определено даваш акъл. Ето и доказателство: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=208014

Мега фен
    Не "модерастите" сменят пароли...идиот такъв...ако наистина си терминатора ползвай опция "Забравена парола"

ramaiana
    Guest
    Научи се да пишеш и тогава ще ти я сменим!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си