.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от elinceto94
    Подобно нещо ми се случи и на мен но с едно момче от нета и да ти кажа лекарство няма!!!Това е положението оставаш си влюбена докато не се влюбиш отново в някой друг!
    Да ти кажа и аз така си мислих но като гледам хората тук мисля че са прави защото колкото и да е всеки е бил нараняван , зарязван и е правил грешки в случай като моя аз сама си го направих донякъде но по никакъф начин не заслужих държанието и. Защото когато тя беше влюбена в мен аз гледах да е добре и да не я наранявам, а тя гледа обратното така че според мен хората тук са си прави не заслужава нищо и мои приятели са ми го казвали но просто исках мнението на други извън този кръг !

Цитирай Първоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
    Аз не заслужавам ничие възхищение и не желая да бъда за пример на когото и да било, защото пътя по който вървя, определено не е пътя на щастието. Мисълта ми е следната - за момента страдаш, но знаеш ли как ще се смееш на себе си след време и ще се чудиш как си могъл да смяташ, че всичко се върти около един човек ... аз определено обичам да се себеусмивам и точно в момента си се подигравам на себе си какъв глупак съм бил ...
    Не са не ти прааа четки просто ми харесва как мислиш тва е всичко !

да ви се похваля днес се видях с нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си