.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 52 от общо 52
    Цитирай Първоначално написано от The_69
    Цитирай Първоначално написано от sunny_
    Това си е точно и определено ИНАТ! Някой каза, че си умна... е според мене не си! Като не искаш да носиш униформа - премести се! Не е чак толкова далеко от акъла. Нямам си идея просто как са те търпяли да НЕ носиш униформа! Аман от такива лигли... имала принципи. Като имаш принципи отиди в друго училище. Явно училището ти е добро (щом въвеждат униформите). Като не искаш да учиш в училище с униформи премести се в някое друго! Никой не те е вързал, нали? Това е част от самото училище, както са и учителите, та ако щеш и класната стая! Е какво сега, в класната стая има снимка на пържола, а ти си вегетарианка?! Хайде да съдим директора!!!! Нямам думи просто Лигли...
    Да, но си зарязах отличното бъдеще в старото СОУ, като решението за униформи е било взето година преди това и никой не ме предупреди като се записвах. Сега кое добро училище ще ме приеме в средата на 10 клас, а и то други няма, както бях написала! Ако като питах още в началото на 9 ми бяха казали истината, все щях да намеря нещо!
    Сега може да ти изглеждам Лигла, ама после ти ще се лигавиш пред шефа за 10лв повишение на заплатата.
    + 1
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    -------------------------------------------------------
    който желае да пише на
    Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Според мен си права и евала за това, че си отстояваш мнението!
    А относно униформите - и аз съм против тях, защото искам дъ сэм себе си, а не да се сливам с околните. Искам да имам правото и свободата сама да избирам какво да нося. :Р

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си