.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Град
    TRQVNA
    Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    ами НЕ е нормално! приятела ти е мн глупав едно нормално момче да те е оставило 100 пътии
    ma ti smo t1pi komentari pi6e6 mai p1rvo si na 16 i si prailseks s edno mom4e posle p1k si super osvedomena i se izkarva6 se edno si preebala sveta kakato i a e tva be6e uto4nenie po temata z li4no s16to ne pravq seks mn 4esto no mi haresva 6tom nqma6 jelanie zna4i problema e na psihi4eska usnova pogovorete kak da izpita6 pove4e udovolstvie malko raznoobrazie mojebi vie si znaete !!! Nqma vinovni nito ti nito toi no ne e 4esno k1m teb kolkoto i 4esto da go pravite ti da ne se 4ustva6 udovletvorena !!!!
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

produljavai se taka
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Град
    Hidden Village of Konoha
    Не съм сигурна, ама май не е много нормално, все пак на тази възраст по принцип хората имат силни сексуални желания. Може би просто твоите са по-слаби или пък трябва още малко да пораснеш и тогава ще ги изпиташ.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Съветът ми е да не го правиш заради него , защото то личен опти ти казвам че не се получава работата ... Прави го само кгаото искаш ти самата , а не просто искаш да угодиш на момчето !
    +1
    .....Love You Forever..........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си