- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли си собствена стая у вас?
даже 2 стай си имам,в едната само спя в другата даже и не стъпвам,седя си в хола най често иначе как да ги опишав едната има диван маса телевизор легло прозорец
ии разни шкафчета там,в другата гардероб,бюро,телевизор,ко пютър ии забрайх кво друго има не влизам в нея почти
![]()
даже 2 стай си имам,в едната само спя в другата даже и не стъпвам,седя си в хола най често иначе как да ги опишав едната има диван маса телевизор легло прозорец
ии разни шкафчета там,в другата гардероб,бюро,телевизор,ко пютър ии забрайх кво друго има не влизам в нея почти
![]()
Имам си цял етаж лично на мое разположение. Наще са на 1вия по принцип. Имам си спалня детска хол и кухня (баня и тоалетна също) Няма да ги описвам няма смисал стандартно обзавеждане.
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
Даа имам стая естествено. Емии има легло непременно,цветя,бюро на което ми стои компютъра,гардероб и рафтове
Имам да,макар че я деля с брат ми.Еми значи едната стеня е цялата в секция с много шкафове,на които има всякви глупостиима две легла,климатик,PC,ракла,кили м,щори,пердета,столове
Ми това е май...
Имам.
Ето какво има вътре:
-Аз съм си вътре хаха
-Легло ( двойно )
--- има 2 възглавници,но аз спа само на тази от дясно,защото по ме кефи, чаршафите и калъфките на възглавниците са светло сини.
-Бюро
--- със вградено шкавче в което си държа учебниците ,отгоре има монитор и някакви тъпи тонколонки,които в момента ми създават проблем защото пращят постоянно.
- СТОЛ ( хахахахаха )
-Скрин , нещо такова.. там си държа 2/3 от дрехите
--- върху него стой телевизора ми
-Килимче мн е готино![]()
-Акваруим имам с ЖИВИ ( все още ) рибки .
-Ракла ,там стой мечето ми хаха и лампа има![]()
- Прозорци пердета и тем подобни също има хаха
![]()
Имам
-розови стени
-розов килим
-парно
-легло с розови завивки
-розови пердета
-бюро
-библиотека
-3 гардероба
-шкафче с гримове и разни други работи
-компютър
-уредба
-телевизор
обожавам я![]()
![]()
![]()
и аззПървоначално написано от titinkaa
но сега ще делим хола на две и ще си имам.
![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
Delq s brat mi 1 staq ....tui 4e mai ne se broi za moq![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Имам си да,а в момента е в меко казано ужасно състояниеехх,пуст мързел
![]()
Суетата.Моят любим грях.
+1 :PПървоначално написано от Glezanka
![]()
Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!
ми имам да(цял апартамент).ми ще опиша главната стая където пребивавамголяма секция със всякакви джунджурии по нея,холова гарнитура с маса,бюро с комп и буфер система 5.1,има на едната стена картини часовник и други неща,на другата надписи,графити,мисли които са ми харесвали или пожелания от мен и мои приятели,роднини.телевизор
тераса иии климатик.май тва е общо взето
![]()
Имам разбира сеМалко трудно ще я опиша ама айде:
-голямо двойно легло
-огромна секция с два гардероба,много шкафчета и рафтове,които до никъде не ми стигат и сега навивам нашите за допълнителни (както беше с втория гардероб)
-хладилник (не много голям...около 1.50см висок),който лятото се пръска по шевовете от безалкохолни![]()
-телевизор (на къде без него)
-ДВД(с десетина тонколонки и буфер)
-бюрото ми и РС-то,5 колони,буфер и усилвател,който в момента само събира прах заради тъпите комшии(а скоро се надявам и един 10 инчов нетбук за даскало и/или за в бъдещата ми кола
)
-адски много плакати (87 ако трябва да съм точна,но скоро ще станат повече)
-много плюшени играчки
-много джунджурийки
-много козметика
-телефон
-очаквам в понеделник-вторник да ми дойдат и 30-те книги,които си поръчах(за любопитните книгите са на тема българските босове,българската мафия,СИК,ВИС и т.н.)
-пухената възглавница на котарака ми + плюшени мишки,топки и т.н.
-адски много списания (Cosmopolitan,Joy,Grazia,Мери)
Може да съм пропуснала нещо ама айде![]()
Имам...моя си е,обаче много често не я ползвам само аз.
Имам да..ми легло...до него е масата с компютъра ми и маса с телевизор.Два гардевоба,още един скрин дето стои аквариума с рибките.Първоначално написано от Shrek1
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Имам обаче е доста малка, поне за мен. Имам си две легла гарден със секция и място за тв-то. Харесвам си я само, че там не е компа ми.![]()
мне..деля я със сестрата
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
пффф и аз я деля със сестра миама понякога не е толова лошо...
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
ami imam....biuro leglokompa , tv ....yredba.. i t.n ....i e mn razhvurlqna :d
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
легло, масичка с комп на нея, бюро, ТВ, гардероб
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Преди време делях стаята си със сестра ми,а в другата беше брат ми.Сега и двамата ги няма и се случи така,че аз не само имам собствена стая,ами тя изведнъж стана двойна.В едната е компа с диван,секция,гардероб и уретба,а в другата има легла на два етажа,скрин,бюро.Има и разни дргуи украшения,които съм си слагала сама,но тогава описанието ще стане прекалено подробно!Първоначално написано от Shrek1
![]()
еваа и аз си имам бене е голяма,даже е малка значиии има:
-легло
-гардероб с вградено огледало![]()
-бюро
-комп.
-шкаф с учебници
-шкаф с джунджурии
-плакати,снимки и сичко подобаващо
-е стола щях да забравяя
-мии едно такова като библиотека ама мъничко ест. там има 3 книги и всичко други е във плюшени играчки (на 15 съм)
![]()
ЂrUkN! F k