- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Владо Карамазов гей?
Не мисля, че трябва да се доверяваме на сайт казващ се клюки.ком. Мен не ме интересува какъв е, но е гадно как се гаврят с хората жълтите вестици.
Ne moje da se otreche,che e seksi![]()
![]()
Гей, гейИ освен това... за мене пича има само привлекателна външност. Като го чуя да говори и ме напушва ебати смеха.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
мъъъъххх...язък..и аз го харесвам
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Направете подписка по въпроса, може да размисли![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
а той колко е гнусеееееен, не виждам какво припадат разни хлапетии по него![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
тоя въобще не съм го виждал бе, братооо O_o
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Айде, де. Сървайвър?Първоначално написано от ScionOfStorm
http://www.dnes.bg/images/photos/004...06-article.jpg
Ебаси бастуна,на КАФЕВОООО
Тази, тази(рофл)
Първоначално написано от Blab
![]()
![]()
ама е хубав иначе![]()
http://www.vbox7.com/play:8ec3a225 -тук също го има...за тези,които 'никога не са го виждали'
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Към авторката : Нямаш ли си друга работа?Мислиш ли ,че на някой друг му пука за това дали Владо Карамазов е гей?Има ли значение?И ако е гей,какво ще направиш?Светът ще свърши,ще се депресираш или нещо подобно?Ти за един Владо Карамазов ли живееш,че е толкова важно дали е гей....или пък ,може би, е поредната ти несбъдната любов,която ти искаш да се сбъдне?Мечтата ти да се запознаеш и да ходиш с него ли е?
П.С. Какво толкова му харесват всички тийнейджърки на Владо Карамазов?Толкова е изкуствен , а като започне да гледа като някакъв супер-секси мъж...![]()
![]()
![]()
ако не беше гей,щеше да ти пусне,може би?
Имам си много друга работа,не се притеснявай за мен.Необходимо ли е винаги да сме сериозни?Не ме интересува дали на някой друг му пука,нали това е форум,всеки да си изказва мнението,а ти,повярвай ми, не можеш да ме спреш.Светът едвали ще свърши за мен,защото имам да видя още прекалено много неща.Много ме дразнят ей такива сдухани сухари като тебе.Щеше да е много по-добре ако въобще не се беше появявала.А и защо да е поредната ми несбъдната любов,нима ме познаваш?Всъщност,не,защот ако ме познаваше щеше да знаеш че вече не съм в този тийнейдържски период,надраснах го.Първоначално написано от velma
Е ако си мислиш, че ги гледам тея дивотии.. :РПървоначално написано от Bianca
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Тоя винаги ми е бил супер противен, вече знам защо. ;д