.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тя се притеснява от бременност и болести

Здравейте.значи с приятелката ми сме от 5 месеца и половина заедно,но не сме правили секс.аз много искам да го направим.аз сам девствен и тя е девствена.нея я е страх от няколкото работи: значи данеби да имаме някви болести.вероятно ли е като несме правили секс никога.другото е тя да не забременее. ще ползваме презерватив евентуално ако решим да го напвим но нея от това я е страх най-много.моля ви дайте някакви савети как да постъпим или и аз незнам какво.БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ КОЙТО ЩЕ ПОМОГНАТ

Т.7
    swords1010
    aIDe sQ i PodPIs.. PffF

Град
    ... Some happy place ...
    Еми след като не сте правили секс логично е да нямате венерически болести , а ако толкова я е страх от това най-простото решение е презерватива ! А колкото до бременноста пак презерватив ЗАДЪЛЖИТЕЛНО , а ако е толкова плашлива може да отиде на гинеколог да и предпше противозачатъцхни . Междудругото на колко сте години?
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Повече от фен
    Значи, първо се отпуснете и двамата, вече сте достатъчно заедно, познавате се, знаете на кой какво му харесва. Използвайте презерватив, даже може да вземете някакъв лубрикант за всеки случай.Ти бъди много ама наистина много нежен, за да не я боли. Успех! Наслаждавайте се един на друг!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    Еми след като не сте правили секс логично е да нямате венерически болести , а ако толкова я е страх от това най-простото решение е презерватива ! А колкото до бременноста пак презерватив ЗАДЪЛЖИТЕЛНО , а ако е толкова плашлива може да отиде на гинеколог да и предпше противозачатъцхни . Междудругото на колко сте години?
    ми 1992г сме.. но аз септември направих 16 а тя февруари 2009 прави 17
    aIDe sQ i PodPIs.. PffF

Град
    София
    Не винаги е сигурно, че щом не сте имали полови контакти нямате венерически болести. Понякога се предават от майката на детето. Чел съм за случаи, в които спинозна майка ражда здраво дете и пак спинозна майка, но със заразено дете.

Страх я е от презервативи ?! Без тях НЕ може. Щом и двамата сте девствени предполагам, че сте на по 13-14 (поне в днешно време по-големи девствени - няма). След като сте на толкова трябва поне малко да се образовате на тая тема. При ползване на презервативи вероятността за бременност е почти никаква, както и за предаване на венерически болести.

Не мога да проумея как я е страх от презервативи !?
    Don't tell me what I can or can't do !

Цитирай Първоначално написано от Boyd

Страх я е от презервативи ?! Без тях НЕ може. Щом и двамата сте девствени предполагам, че сте на по 13-14 (поне в днешно време по-големи девствени - няма).

Ммочето каза на 16-17?!

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

Не винаги е сигурно, че щом не сте имали полови контакти нямате венерически болести. Понякога се предават от майката на детето. Чел съм за случаи, в които спинозна майка ражда здраво дете и пак спинозна майка, но със заразено дете.

Страх я е от презервативи ?! Без тях НЕ може. Щом и двамата сте девствени предполагам, че сте на по 13-14 (поне в днешно време по-големи девствени - няма). След като сте на толкова трябва поне малко да се образовате на тая тема. При ползване на презервативи вероятността за бременност е почти никаква, както и за предаване на венерически болести.

НЕ Я Е СТРАХ ОТ ПРЕЗЕРВАТИВА..СТРАХ Я Е ДА НЕ СТАНЕ НЕЩО С ПРЕЗЕРЕАТИВА.ЩОТО КОЛКОТО И ДА САМ КАРАЛ НА РЪЧНО ЩЕ МИ Е ЗА ПРЪВ ПЪТ И НЕЗНАМ КАКВО И КОГА МОЖЕ ДА СТАНЕ.И НИЕ СМЕ ОТ ТЕЗИ КОЙТО НЕ СЕ ЕБАТ ЗА ДА ВИДЯТ КАКВО Е .А ОТ ТЕЗИ КОЙТО ЧАКАТ ПОДХОДЯЩИЯ ЧОВЕК.И МИСЛЯ ЧЕ СМЕ СЕ НАМЕРИЛИ.НО ИМАМЕ И 2МАТА ПРИТЕСНЕНИЯ
    aIDe sQ i PodPIs.. PffF

пише се сЪвет !
    Яжте моркови, да сте здрави!

Цитирай Първоначално написано от morkofka
    пише се сЪвет !
    кво значение има как се пише.. нали ме разбират хората !
    aIDe sQ i PodPIs.. PffF

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от bass_mania

НЕ Я Е СТРАХ ОТ ПРЕЗЕРВАТИВА..СТРАХ Я Е ДА НЕ СТАНЕ НЕЩО С ПРЕЗЕРЕАТИВА.ЩОТО КОЛКОТО И ДА САМ КАРАЛ НА РЪЧНО ЩЕ МИ Е ЗА ПРЪВ ПЪТ И НЕЗНАМ КАКВО И КОГА МОЖЕ ДА СТАНЕ.И НИЕ СМЕ ОТ ТЕЗИ КОЙТО НЕ СЕ ЕБАТ ЗА ДА ВИДЯТ КАКВО Е .А ОТ ТЕЗИ КОЙТО ЧАКАТ ПОДХОДЯЩИЯ ЧОВЕК.И МИСЛЯ ЧЕ СМЕ СЕ НАМЕРИЛИ.НО ИМАМЕ И 2МАТА ПРИТЕСНЕНИЯ
    Еми по тая логика дай да не пресичаме улиците , защото може да ни блъсне кола . Във всичко поемаш рискове , но и ако се внимава всичко може да мине без проблеми . В крайна сметка не сте малки можете да се грижите за себе си и да внимавате . Щом смятате , че сте готови направете го .
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

+1

Цитирай Първоначално написано от bebok
    +1
    +1
    Ако сте поставили презерватива правилно шанса да стане нещо е минмален.Ако искаш за да сте спокойни и двамата пробвай да си поставиш презерватив преди да решите да го правите.И все пак успокойте се..иначе нищо няма да се получи !!! И като почнете да го правите отвреме на време поглеждай презерватива да не е скъсан.Айде и успех от мен

Е не, няма да се справите. Трябва поне единия от вас да го е правил поне веднъж. Приеми истината , ще умреш девствен

Голям фен Аватара на scyLLa
    Има хора които са носители да кажем на спин но самите те не са болни.Ако толкова ви е страх отидете и си направете изследвания и ако сичко е ок копуваш презерватив и почваш между другото бях чел че бяха съдили няква компания за презервативи (не помня името) за това че презерватива се скъсал по време на секс (много неприятно).И отначало нея мн ще я боли дори ще и тече кръв...

Град
    Асеновград, България
    Щом сте нямали полови контакти преди, редно е да нямате болести предавани по полов път. Вярно е обаче, че много от болестите се предават от майка на дете. (Ами няма да е проблем да питате майките си, в случай че тази възможност ви тревожи толкова много). Колкото до бременността... Презервативът поставен правилно трудно може да се скъса. Приятелката ти може да не се притеснява.

http://www.teenproblem.net/s/1269.html - Погледи тук!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

abe slojete 2-3 i se ebete spokoino,edva li 6te se sk1sat
    LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ползвай презерватив и не свършвай в нея. Поне докато свикнеш.

Еми по тая логика дай да не пресичаме улиците , защото може да ни блъсне кола . Във всичко поемаш рискове , но и ако се внимава всичко може да мине без проблеми . В крайна сметка не сте малки можете да се грижите за себе си и да внимавате . Щом смятате , че сте готови направете го .
    +15545574574479863 мн си права

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от morkofka
    пише се сЪвет !
    да,поне пишете грамотно малко от малко
    а по въпроса трябва да се опиташ някак си да я предразположиш

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Едва ли ще имате някакви болест след като сте девствени .. пък и като ползвате презерватив и внимавате как ще забременее?!
    P.S. За по сигугорно да зема и противозачатачни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си