.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

засилено окосмяване

От известно време /от както момчетата започнаха да ми обръщат внимание / , от бръсненето от долу започнаха да ми растат черни косъмчета и се разраснаха и по краката сега се бръсна по триъгълника и продължавам на долу по краката . Най - страшно е когато набода ..... какво да правя

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    nai-veroqtno gre6kata si e tvoq,za6toto kosmite ne mogat sami da se razprostrat i nadolu.normalno e pt brusneneto da stanat grubi i 4erni,no qvno si se brusnala po-nevnimatelno i si minavala i 4astite izvun triugulnika,za tova taka se e polu4ilo!V takuv slu4ai ne se ostavqi da nabojda6!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: засилено окосмяване

Цитирай Първоначално написано от bubuleche
    От известно време /от както момчетата започнаха да ми обръщат внимание / , от бръсненето от долу започнаха да ми растат черни косъмчета и се разраснаха и по краката сега се бръсна по триъгълника и продължавам на долу по краката . Най - страшно е когато набода ..... какво да правя
    Добро утро! Жените цял живот си бръснат/епилират/скубят краката, ръцете, лицето, корема... Каквото се сетиш.

от бръсненето е така - тогава космите стават повече и по-тъмни..грешка си направила да се бръснеш най-добрия вариант е кола маска

Голям фен Аватара на one
    Цитирай Първоначално написано от VhD
    от бръсненето е така - тогава космите стават повече и по-тъмни..грешка си направила да се бръснеш най-добрия вариант е кола маска

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    +1

Град
    Sofia
    Кофти,ама не е такъв проблем,средства за махане квит се сетиш
    I`m not the girl next door...I`m the bitch down the street...

...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си