- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Къде ще кандидатствате след 12 клас?
Въпроса е ясен ... моля кажете кой клас сте и какви насоки имате, къде и с какво да кандидатствате. Защото аз съм 10 клас, повечето ми приятели вече са се насочили, а аз все ощи не съм се.
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
I na men mi e interesno t0va i az sam 10 kl i nz kade to4no da xodq bix iskala da stana y4itelka ili bankerka, no nz to4no kade trqbva i s kakvo da se gotvq :S ako nqkoi znae da pomogne![]()
НяМа ЗнАчЕнИеЕ КакВо КазВаТ ДрУгИтЕ тЕ Не Mе ПозНаВаТ.СмеЯ Се На ПуК На ВсЕкИ,КоЙтО МрАзИ УсмИвкАТа Ми *сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм*
12ти клас съм, уча в НТБГ и съм се насочила към УНСС![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз съм 12кл, уча в 1АЕГ и ще кандидаствам с история(главно) и литература. Насочила съм се предимно към СУ, но ще пробвам и навсякъде, където се пише тема и в НБУ.
Ще кандидатствам в чужбина с TOEFL.
С литература в СУ или ВТУ. Искам журналистика,но маркетинг и икономика в Търново също не са лоши специалности.Общо взето ще гледам да имам високи оценки на матурата,иначе сега съм 11ти и си ходя на уроци от 1 месец някъде.Исках право,но прецених,че ми е прекалено натоварено и в училище да готвя два предмета.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
12ти клас съм, ходя на уроци по рисуване, математика и български език и литература и ще кандидатствам с архитектура в УАСГ (ВИАЗ)![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
хъм.. явно ми е рано да мисля за такива неща но след ГПЧ-то едва ли ще искам да остана някъде тук .. както някой беше написал - обичам страната България,но не и държавата.. затова сигурно ще отида да уча в чужбина (ако успея де) ... тъй като уча немски съм се насочила към Германия.. тук просто няма преспектива за повечето от нас.. но каквото стане!![]()
някъде в Германия; ще видя точно къде като взема Тест ДаФ-а, задължително обаче тряя е скандинавистика.
paska
ми 12 клас съм лично незнам какво ми се учи дори си нямам на представа...Чуда се къде да кандидатствам до сега 9 10 11 клас над 5.50 диплома добра ще имам само къде явно съм тъп като... да незная кво ми се учи![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
за мене още има време, но може би икономика Варна или Свищов![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Симеоново с математика (12 клас съм)
споко познавам такива дето в момента са 12 и незнаят какво ще учат после
иначе аз съм 12 и ще кандидатствам в велико търново и благоевград право![]()
Обичам т3!!!
Аз съм 11 клас.. и съм се насочила към архитектураНякой може ли да ми каже дали в Пловдив има някъде такава специалност и да ми прекрати мъчителното търсене
Благодаря предварително!
![]()
Сега съм 12 клас и мисля да кандидатствам в СУ с японистика.
Дано ме приемат! Ако ли не, нещо с английски може би....
Много такива теми станаха.. ами..Психология в Благоевград, Велико Търново и Пловдив..Ако не станеее в много, ама много краен случай София ... Може и Врзъки с обществеността...
ами аз съм едва 7 клас попринцип искам 2 висшипърво съм се насочила към Право влече ме адвокатска кантора или нотариус а 2 висше бих искала актьорско майсторсво ии да знам добре АЕ искам да участвам в американски филми но далии
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ми във ВИНС-а мисля да кандидатствам![]()
10 клас съм.Първото ми и основно желание е СУ-Право. Предполагам ,че ще се пробвам и вю Югозападния, Великотърновския......и евентуално УНСС
Първоначално написано от ™G-Baby™