- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Къде ще кандидатствате след 12 клас?
аз съм 12 клас и мисля да се пробвам във СУ със фрески език,за фреснка фиология.също така във Нов Български Университет.там за специалността Романистика.ако не успея догодина живот и здраве във франция. но се надявам да успея в нбу,защото там повече ми харесва.![]()
Можеш да постогнеш всичко,стига да си повярваш.
Надявам се да вляза в Националната Художествена Академия ...специалност Плакат и визуална комуникация.
![]()
Аз също искам Япониктика и като че ли ми е единственото желание засега.Първоначално написано от Meaningless_Art
Puedo escribir los versos m
И аз съм в ТУ. Ти каква специалност си?Първоначално написано от meri88
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Някой може ли да ми даде линк към някоя тема с разяснение за тези университети след 12 клас, защото не ги разбирам и не съм се интересувал до сега (какви са тези, за които говорите ТУ, СУ, НБУ, и т.н.)
11 клас съм и не знам къде трябва да следвам...
По принцип искам актьорско майсторство... (Варна, ако има )
Ще кажете да потърся в Гугъл, ама като не знам какво да търся![]()
![]()
Мерси...
ПС:УжассТ... тая тема я намерих случайно и сега видях че е стара... много съжалявам![]()
ПС2: Ама съм ба*и идиота верно...![]()
СУ - компютърни науки / софтуерно инженерство
едит: верно е стара...![]()
Lexynnka
12 клас съм(завърших т.е. от 24 май вече не съм) Приет съм в ХТМУ,СУ,ПУ,УХТ-Пловдив,ЮЗУ,Русенски и Шуменски университет.Ще уча в ХТМУ-София.Мисля,че там ми е мястото
![]()
:P :P
Темата е много стара, затова ви моля да не пишете повече в нея. Аз я обнових без да искам, съжалявам. КЛЮЧ![]()
СУ с история и БЕЛ за специалност право или в УНСС със същите предмети в същата специалност.
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Първоначално написано от Nqkuf
Какво значение има, че е стара!?
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!